sursa foto:  bani.md

O nouă televiziune intră în forță pe piața din România! Când se lansează și ce va oferi

O nouă televiziune intră pe piața din România. Anunțul a fost făcut chiar de compania-mamă a acesteia. Odată cu intrarea în țara noastră, postul TV va mai fi disponibil și în alte 17 țări.

Compania Viasat World anunţă lansarea televiziunii Epic Drama. Canalul va fi dedicat serialelor dramatice de epocă din întreaga lume.

Epic Drama este programat să fie lansat la 14 decembrie 2017. Postul va difuza peste 600 de ore de conţinut HD, informează reprezentanții Viasat, citați de paginademedia.ro. Cea mai mare parte a conţinutului din prime-time reprezintă seriale produse în ultimii trei ani, au mai precizat aceștia.

„Suntem încântaţi să lansăm Epic Drama, un nou canal puternic şi generos, dedicat în totalitate producţiilor dramatice de cea mai bună calitate, cu bugete pe masură, un canal care are la bază poveşti captivante. Ne folosim de experienţa acumulată în difuzarea serialelor dramatice pentru a acoperi o lipsă pe care am identificat-o pe piaţa de televiziune – lipsa unui canal care să transmită 24 de ore pe zi cele mai bune seriale dramatice disponibile la nivel mondial, cu un conţinut disponibil şi la cerere”, a declarat Irina Gofman, CEO & Preşedinte Viasat World.

Vezi și Avicola Crevedia ajunge, din nou, în mâinile românilor! Cine a achiziționat celebrul brand

Dacia are concurență: Cum arată mașina care a cucerit piața europeană

 Simona Halep a dezvăluit TOTUL despre noua sa investiție! Ce proiect îi va purta numele

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare