O primă reacție a femeii infectate cu noua tulpină de coronavirus: ‘Nu mi s-a dovedit în acte’

Femeia din Giurgiu, infectată cu noua tulpină SARS-CoV-2 apărută în Marea Britanie, a făcut primele declarații.

Femeia a fost testată în urmă cu două săptămâni, dar confirmarea cu infectarea cu noua tulpină a venit dupa 5 zile. Ea a declarat ca nu a fost plecată din țara și nici nu a intrat în contact cu multă lume. Din cei șase membri ai familiei, patru au fost infectați și doar în cazul ei analiza a scos la iveală tulpina nouă de COVID.

Femeia susține că nu i s-a dovedit în acte că este infectată cu noua tulpină și consideră că este o greșeală, după cum a declarat într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Antena 3.

Nu mi s-a dovedit în acte, doar mi s-a confirmat. M-au sunat de la Matei Balș și mi-au spus că sunt purtătoare de tulpina nouă. Noi ne mai duceam la Matei Balș, de fiecare dată când aveam o problemă. Și am fost acolo special pentru testare, pentru că cea mică avea simptome gastrointestinale și tușea.

După testarea de acolo au trecut 3 zile. Și după 3 zile mi-au spus că au văzut modificări. Dar copila nu are tulpină, nici nu știu ce să zic.. Are coronavirus, dar nu are noua tulpină, chiar dacă o alăptez, pentru că are doar 10 luni”, spune femeia.

Femeia nu crede că a avut noua tulpină și susține că e o greșeală.

Cred că a fost o greșeală. Asta cred eu! Nu am fost niciodată în afara țării. Și nici în contact cu alte persoane. Pentru că de asta mă și intreb… de unde noua tulpină la mine…”, a mai declarat ea.

Vezi și

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români. Vezi dacă te afli printre ei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare