sursa foto:  digi24.ro

Oana Roman dă cărțile pe față: Cât de gravă este situația financiară a mamei sale

Probleme imense pentru fosta soţie a primului premier Petre Roman. Mioara Roman a fost executată silit şi nici măcar familia nu o poate ajută să treacă peste aceste dificultăţi financiare. Fiica ei, Oana Roamn a dat cărţile pe faţă.

Aceasta recunoaşte problemele financiare şi vorbeşte deschis despre propria mamă. Visează să aibă bani mai mulţi pentru a-şi ajuta familia să treacă peste dificultăţile avute.

„Pentru asta ar trebui să servească banii mulți. Pentru a face oameni fericiți. De multe ori m-am gândit că dacă aș avea bani pentru asta i-aș folosi. Să fac oameni fericiți! Nu exista bucurie mai mare decât aceea de a simți că ai putut face ceva, că ai împlinit un vis, ai șters o lacrimă, ai alinat un suflet. Nu am bani mulți, doar cât să trăiesc decent fără a-mi permite nici măcar vacanțe decât foarte rar, și nici alte extravaganțe. Dar din puținul meu am încercat mereu să ajut și dacă n-am avut eu bani am ajutat cum am putut prin fapte”, a spus Oana Roman, conform libertatea.ro.

Vezi și Ce pensie încasează lunar socrul Princepelui Nicolae

Vedeta visează însă ca Moş Crăciun să-i facă o surpriză plăcută.

„Multă lume crede altceva și nu stau să mai explic nimănui. Am avut și eu momente când am avut nevoie de ajutor. Și nu l-am cerut. Și acum, pentru mine, Crăciunul fericit ar însemna să o pot ajuta pe mama! Pentru că încă nu-mi permit. N-am apelat la nimeni. Doar la bancă și nu m-au ajutat. Și tot sper la o minune, pentru că eu n-am voie să cer ajutor. Aș fi aspru judecată și alții au desigur mai mare nevoie ca mine. În România există solidaritate și e bine că există. Și mă bucură că poporul ăsta nu și-a pierdut umanitatea! Faceți fapte bune! Nici nu știți cât de fericiți veți fi!”, a mai dezvăluit Oana Roman.

Vezi și Peste 10.000 de persoane sunt vizate! Dacia a făcut anunțul mult așteptat

Un producător turc dă o mega-lovitură în România: Creează sute de locuri de muncă printr-o nouă fabrică

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare