sursa foto:  Facebook

Oana Roman este în doliu! Mioara Roman, mama sa, a murit. Era internată într-un azil

Pe data de 23 februarie, Oana Roman a dat vestea extrem de tristă. Mama sa, Mioara Roman, s-a stins. Urma să împlinească 84 de ani în aprilie.

Soarta i-a dat o lovitură extrem de puternică fiicei lui Petre Roman. Abia ajunsese în Egipt, alături de fiica sa, Isabela, pentru a-i serba ziua de naștere. După un drum cu peripeții, au reușit să se cazeze la hotel și să-și desfacă bagajele pe care acum trebuie să le facă, din nou. Personalul de la azilul din Snagov a anunțat-o că mama sa s-a stins, la 83 de ani.

„Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor de acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu!”, este mesajul sfâșietor, postat de vedetă pe Instagram, la primele ore ale dimineții.

Oana Roman a marcat doliul pe toate rețelele de socializare. Ținea enorm la mama sa, care i-a fost mereu alături.

CITEȘTE ȘI: Emil Boc, în doliu! Fina lui a fost găsită moartă în casă! Femeia era fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj!

Oana Roman s-a îngrijit de Mioara Roman

Mama Oanei Roman se confrunta cu multiple probleme de sănătate. Fiica sa a decis să o interneze, în urmă cu ani buni, la un azil din Snagov, unde avea parte de cea mai bună îngrijire și de tratament. Vedeta mergea mereu să o viziteze și suporta toate costurile, numai ca părintele său să fie bine.

„Dacă ea acum doi ani, un an și jumătate era bine, acum nu mai este același lucru. Prima oară am fost cu ea acum un an și opt luni într-un centru ca să o evaluăm. Am mai adus-o acasă, nu a fost bine, așa că am luat decizia, după ce am discutat cu toți doctorii, cu psihiatrii, cu toată lumea, împreună cu ei am decis că varianta cea mai bună ca această degenerare să fie ținută sub control și pentru ca ea să nu se degradeze prea repede e să stea într-un loc în care să primească toate îngrijirile de care are nevoie în timp real.

Costă foarte mult, din păcate. Ea a stat într-un centru până în septembrie, care este foarte ok, unde prețurile sunt mai mici. Prețurile într-un loc bun pornesc de la 3.500- 4.000 de lei pe lună, care au totul inclus. Vorbim de cazare, mâncare, asistentă, infirmieră, doctori, activități etc”, a declarat Oana Roman în podcastul lui Jorge.

CITEȘTE ȘI: Spitalul Colentina este în doliu! A murit unul dintre cei mai buni medici oncologi din România! Anunțul a fost făcut de un prieten apropiat!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare