După embargoul intrat în vigoare azi, propaganda rusă reacționează! Dmitri Medvedev: ‘Să facă stocuri de spirtoase, pături și încălzitoare de apă. Abia acum urmează’

Dmitri Medvedev, fostul preşedinte şi premier al Rusiei, un aliat important al lui Vladimir Putin, a avertizat luni Occidentul, după intrarea în vigoare a plafonului de preţ pentru petrolul rusesc și avrtizează că „iarna este abia la început”.

După ce a avertizat Occidentul cu ameninţarea nucleară, acum Dmitri Medvedev, a făcut un nou anunț îngrijorător.

Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a avertizat luni Occidentul, după intrarea în vigoare a plafonului de preţ pentru petrolul rusesc, că „iarna este abia la început”, transmite EFE, potrivit Agerpres.

„Un lucru este clar. Nu va fi bine pentru consumator. Cu siguranţă. Aşa că să facă stocuri de spirtoase, pături şi încălzitoare de apă. Abia acum urmează, iarna este abia la început. Nimeni nu a anulat legea preţurilor. Aşa se va întâmpla cu petrolul. Desigur, nu va dispărea, dar cu preţurile se va întâmpla inimaginabilul”, a scris Medvedev pe canalul său Telegram.

După ce a spus că Rusia duce o bătălie sacră împotriva lui Satana, Medvedev a declarat ironic că această situaţie îi aminteşte de „un grup de burghezi europeni beţi” care decid să facă baie într-o apă îngheţată, motiv pentru care o parte dintre ei mor înecaţi.

„Aceştia vor fi îngropaţi între toasturi triste despre cei care au pierit într-o luptă inegală cu ursul rus şi Generalul Iarnă. Ei bine, acesta este drumul pe care l-au ales! Ceea ce pentru rus este bine, pentru german înseamnă moartea”, a susţinut el, conform româniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare