sursa foto:  evz.ro

Octav Bjoza, în stare gravă la spital! În luna martie a fost demis, la ordin, de premierul Florin Cîțu

Octav Bjoza, președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România (AFDPR), a suferit, luni, un accident vascular cerebral (AVC) și se află internat în spital. Anunțul a fost făcut chiar de nepoata domnului Bjoza, Diana Bjoza.

<<Orele si zilele urmatoare sunt esentiale pentru viata lui Bubu in urma AVC-ului suferit ieri. Acum, mai mult ca oricand, are nevoie de gandurile noastre!
Stiu ca este un invingator, asa cum a fost mereu!
“Prin cele 14 securitati, inchisori si lagare de exterminare prin care am trecut, sunt unul dintre putinii care, condamnat la 15 ani de munca silnica, fiind arestat in 1958, am facut doar patru si am scapat sanatos.
Un medic imi spunea: sa stii, fiule, starea de sanatate fizica este determinata de starea de sanatate psihica. In permanenta sa ai mentalitate de invingator, baiatule. In permanenta.
Repeta cu glas tare daca esti singur:
EU SUNT UN INVINGATOR
MIE NU MI-E FOAME
NU MA DOARE
NU-MI ESTE FRICA
NU-MI ESTE FRIG
SI ASA VA FI!”.
Si asa a fost, Octav Bjoza>>, a transmis, pe Facebook, Diana Bjoza.

În luna martie, premierul Florin Cîțu l-a demis pe Octav Bjoza din  funcția de subsecretar de stat la Secretariatul de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, fără a-l anunța pe președintele AFDPR.

Potrivit surselor Bugetul.ro, „execuția” lui Octav Bjoza a fost făcută la ordin, Florin Cîțu primind anumite telefoane în acest sens.

Vezi și EXCLUSIV Octav Bjoza reacționează la acuzațiile lui Florin Cîțu: ‘Fals grosolan! N-am avut niciodată ceva împotriva vreunei etnii!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare