sursa foto:  ziare.com

Ofertă imensă! El va deveni cel mai bine plătit antrenor român

Turcii au o ofertă fabuloasă pentru un cunoscut natrenor român, iar cu siguranță, acesta nici nu va sta pe gânduri. Al Gharafa e dispusă să-i achite un salariu de 1,8 milioane de dolari pe an, un salariu fabulos, comparativ cu 480 de mii de euro, salariul pe care îl are în prezent.

Este vorba despre Șumudică, fostul antrenor al Astra, clubul unde acesta a primit 150 de mii de euro pe sezon. Potrivit digisport.ro, conducerea ocupantei locului 7 în Qatar, cu 11 puncte după 11 meciuri, ştie de clauza pusă de turcii de la Kayserispor, 500.000 de euro, şi vor să negocieze mutarea lui Şumudică. Săptămâna viitoare, pe 28 decembrie, vor avea loc primele discuţii dintre impresarul lui Marius Şumudică şi cei de la Al Gharafa.

Dacă discuția s-ar încheia cu o înțeleger, Șumudică ar deveni cel mai bine plătit antrenor român. În prezent, lider este Mircea Lucescu, 3,5 milioane de euro la naţionala Turciei.

Vezi și Un cunoscut hipermarket se ÎNCHIDE! Proprietarii vor pune lacătul, DEFINITIV, pe magazin, în ianuarie 2018! Ce se va întâmpla cu angajații săi

Noi reguli pentru șoferi: Bolile care te pot lăsa fără permis sau te pot împiedica să îl obții

Lovitură pentru mii de salariați! O importantă fabrică a intrat în faliment – sunt DOAR patru în toată țara

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare