sursa foto:  sibiu100.ro

Olguța Vasilescu mai face un pas spre împlinirea marelui vis: ‘Ordinul de începere este dat de două săptămâni’

Respinsă de preșdintele Klaus Iohannis în momentul în care a fost propusă la Ministerul Transporturilor, Lia Olguța Vasilescu a făcut, miercuri, un anunț important.

Fosta șefă a Muncii a spus, pe pagina de socializare, că a început lucrul și la tronsonul 2 al Drumului Expres Pitești-Craiova, cel pe care voia să-l construiască dacă ajungea ministrul Transporturilor.

„A inceput lucrul si la tronsonul 2 al Drumului Expres Pitesti-Craiova. Lucrarea ar trebui finalizata in 2021, conform contractului, dar cunoscand liderul asocierii de firme, UMB Spedition, si vazand cum s-au miscat pe centura Bacau sunt convinsa ca ne va face o surpriza placuta. „Ordinul de începere este dat de două săptămâni şi, din momentul în care s-a primit acest ordin, s-a început pichetarea traseului, delimitarea limitelor de expropriere, montare ax de zonă de lucru. S-a început de la kilometrul 18 şi s-a ajuns la kilometrul 43. Între timp, s-a delimitat cu grederul şi s-au creat drumuri de acces pentru lucrări. S-a început procesul de deminare, înaintea începerii lucrărilor efective, şi procesul de identificări arheologice, în lungul traseului. S-au făcut aprovizionări cu carcase pentru podurile de pe traseu unde vrem să ne apucăm de lucru, s-au adus utilajele de forat coloane şi intenţionăm ca mâine să forăm prima coloană”, spun reprezentanţii firmei Tehnostrade”, a anunțat Vasilescu.

Vezi și

EXCLUSIV Viața copiilor, pusă în pericol! Protecția Consumatorilor acuză Poliția: ‘Nu am primit niciun feed-back’

Mare atenție! Ce se întâmplă cu contractele de leasing

Atenție! Riscați amenzi uriașe dacă nu respectați asta

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare