sursa foto:  gazetadecluj.ro

Olguța Vasilescu o desființează pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Fără acest aviz, nu se poate adopta hotărârea de guvern de majorare!

Fosta șefă a Muncii, Lia Olguța Vasilescu, o desființează pe Violeta Alexandru, după o declarație făcută de actualul ministru.

Vasilescu o numește „incompetentă”, după ce Violeta Alexandru a spus că nu va crește salariul minim fără o discuție cu patronatele și sindicatele, nu ca până acum.

„Rad si plang de cate ori apare la TV noul Ministru al Muncii. Rad de cat e de incompetenta, plang de ce ii asteapta pe salariati si pensionari. Spune ca nu va creste salariul minim fara o discutie cu patronatele si sindicatele, nu ca pana acum. ??‍♀️ Doamnă, Legea dialogului social prevede ca majorarile de salariu minim se fac dupa convocarea Consiliului National Tripartit, din care fac parte reprezentantii confederatiilor sindicatelor si patronatelor. Ar trebui sa stiti, ca ati fost ministru al Dialogului Social! In niciun an nu s-a aprobat salariul minim fara aceasta negociere. Si s-a votat in unanimitate pana acum… Fara acest aviz nu se poate adopta hotararea de guvern de majorare! Si, ca sa stiti si asta, programul de guvernare se adopta de parlament si e general obligatoriu pentru membrii guvernului, ca orice lege… Asa ca nu il certati pe Marius Budai ca l-a aplicat si nu intelegeti dvs de ce…?‍♀️?‍♀️?‍♀️
#circulambulantconducetara”, a răbufnit Olguța Vasilescu.

Vezi și

Mega-lovitură! Sancțiunile se vor majora de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV După Poliție și Jandarmerie, alte două instituții de forță vor fi decapitate! Unde va ‘umbla’ Guvernul Orban (surse)

EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul local care l-a jignit pe agentul de la Rutieră! Ce i se va întâmpla luni

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare