sursa foto:  Facebook

Omul lui Băsescu cere o nouă Coaliție de Dreapta pentru Primăria Capitalei! Ar fi o mare catastrofă ca în 2024 bugetul Capitalei, resursele Bucureştiului, să încapă din nou pe mâna PSD

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a cerut ca partidele de dreapta să formeze o nouă Coaliției pentru alegerile locale din 2024.

În opinia lui Tomac, ar fi o mare catastrofă ca în 2024 bugetul Capitalei să încapă din nou pe mâna PSD.

Situaţia din Capitală nu este fără precedent. Am mai avut guverne care au luptat cu bucureştenii, nu cu administraţia. Guvernul actual, această majoritate ipocrită din Parlament, nu luptă cu primăriile, nu luptă cu administraţia. Luptă cu bucureştenii. Şi aveţi obligaţia, avem obligaţia să strângem rândurile împreună şi să le explicăm oamenilor că ar fi o mare catastrofă ca în 2024 bugetul Capitalei, resursele Bucureştiului, să încapă din nou pe mâna PSD. Nu avem altă şansă. Întotdeauna dreapta, atunci când s-a unit, când a fost înţeleaptă, când a fost curajoasă, a reuşit să îşi atingă toate obiectivele. Şi eu cred că a sosit momentul să lăsăm la o parte lucrurile care ne despart, pentru că nu sunt importante. Cel mai important lucru este viitorul nostru”, a spus Tomac, conform Agerpres.

„Este inacceptabil că aceşti oameni luptă în continuare cu bucureştenii, exact aşa cum lupta Năstase în 2004. Trebuie să avem curaj să mergem către oameni, să le spunem ce se întâmplă, pentru că nu este totul încă pierdut şi avem şansa să renaştem, să mergem mai departe şi să învingem în toate bătăliile pe care le avem mai departe”, a spus el.

Potrivit liderului PMP, revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin trebuie să reprezinte un obiectiv prioritar.

„Nu putem împinge afară din administraţia publică locală baronetul PSD fără două tururi. Oamenii au nevoie de această a doua şansă”, a afirmat el.

Tomac a pledat pentru construirea unui „pol de dreapta credibil”, adăugând că, în loc de „România educată, avem România pesedizată”.

„Avem această obligaţie sacră de a gândi spre un viitor de dreapta al României şi după 2024. Avem această şansă, pentru că electoratul de dreapta a fost trădat. Noi suntem astăzi cu toţii, aici, tocmai pentru că acest lucru s-a întâmplat. PNL în 2020 a mers cu acest mesaj deschis în campanie: votaţi PNL, pentru a nu ajunge la putere PSD. Ce avem astăzi? În loc de România educată, avem România pesedizată. Este inacceptabil acest lucru şi avem obligaţia să luptăm cu toată forţa împreună pentru a renaşte acea speranţă pe care cetăţenii români o aşteaptă. Sunt absolut convins că dacă vom face ceea ce trebuie pentru ţară, vom reuşi să clădim acel pol de dreapta credibil care va convinge cetăţenii români că România rămâne pe mâini bune din 2024, nu aşa cum este în prezent”, a spus liderul PMP.

Eugen Tomac a făcut aceste declarații la evenimentul de lansare a organizaţiei Forţa Dreptei Bucureşti.

Acolo mai sunt prezenţi, din partea USR, Ionuţ Moşteanu, Vlad Voiculescu şi Simona Spătaru, iar din partea PMP, Sebastian Moise. În cadrul evenimentului desfăşurat la Camera Deputaţilor sunt stabilite comitetele de iniţiativă pentru organizaţiile de sector şi cea de Bucureşti.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare