sursa foto:  radioresita.ro

Partidul lui Dacian Cioloș va da noul președinte al României! Ion Cristoiu: ‘O să avem un președinte femeie. Are loc o bătălie și între servicii și între serviciile străine’

Laura Codruța Koveși va fi viitorul președinte al României și va candida din partea REPER. Imaginea cu Maia Sandu prinde la public și Koveși are fani, spune publicistul și scriitorul Ion Cristoiu. 

„O să avem un președinte femeie, pe Codruța Koveși. Prezidențiale au începutAre loc bătălie și între servicii și între serviciile străine. Sunt aproape convinsmai este știre că ea descoperit nu știu ce rețea p-aicea și această intervenție arată că va fi unul dintre candidați președinția României”, a declarat Ion Cristoiu la Marius Tucă Show.

Întrebat din partea cărui partid va candida Laura Codruța Koveși, Cristou a spus: „lui REPER, de aia s-au rupt (partea lui Cioloș de USR n.red). Și imaginea cu Maia Sandu prinde! Alegerile prezidențiale se câștigă într-o lună de emoție, se creează emoție dacă ea își anunță candidatura”, a spus Cristoiu.

Publicistul spune că Laura Codruța Koveși, spre deosebire de alți candidați care vor fi la alegerile din 2024, are mai mulți fani care o apreciază și care o vor susține pentru accederea la cea mai înaltă funcție în stat.

„O să vedem isterie de o să rămânem cu gura căscatăCandidatul nu contează. O să umble cu poza ei în pieptsă vedem „tefeliste” jurnaliste. Dar spre deosebire de alți candidați, ea are fani. Deci vom asista la o isterie. Deci această isterie creată de un pumn de oameni va fi ca la galerie”, a spus el, conform gândul.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare