sursa foto:  Pexels

Pensionarul din Italia credea că are o relație cu românca, dar a rămas fără 200.000 de euro! „Am fost prea naiv”

Cazul care a făcut „celebră” o româncă din Italia. Povestea începe în anul 2018, când italianul a cunoscut două femei într-un bar din Lido Adriano, lângă Ravenna. Inculpata a început să-i povestească ce viață amară are, că este orfană și a abandonat-o soțul, se luptă pentru fiica sa. Bărbatul s-a lăsat rapid convins, iar continuarea depășește orice scenariu de film!

Pensionarul de 80 de ani a fost imediat impresionat și i-a făcut o „donație” de 18.000 de euro femeii. Văzând cât de generos este domnul, românca s-a apropiat de el atât de mult, încât a întreținut inclusiv relații intime cu italianul. El spera într-o poveste de iubire, iar ea l-a lăsat să o aștepte, plecând în România.

Poveste de „dragoste” cu final trist pentru pensionarul din Italia

Chiar și după ce a plecat, „romanța” a continuat. Românca l-a convins pe bărbatul din Italia să îi facă noi transferuri bancare, ajungând, într-un final, la 200.000 de euro! Îi spusese că are nevoie de bani pentru a face un contract de vânzare-cumpărare și că are probleme cu băncile. Nu a fost loc de îndoială în inima bărbatului.

Pentru a fi credibilă, avea chiar și un complice, un presupus avocat care o ajuta să-l facă pe bani pe bietul pensionar. Poate că ar fi putut să acționeze astfel la infinit, dar a avut ghinion!

CITEȘTE ȘI: Educație ”modernă”! O româncă își învăța fiica să fure dintr-un supermarket, în Italia

Cine a dat-o de gol

Ginerele fiicei sale cele mari a văzut că au început să dispară sume mari din conturile bătrânului. Bărbatul și-a alertat soția și astfel s-a ajuns la poliție. În urma investigațiilor, anchetatorii au aflat că românca făcea parte dintr-un grup organizat care storcea veniturile bătrânilor din Italia. Așadar, domnul trădat în amor nu era primul pe listă!

În timpul procesului, judecătoarea a vrut să știe ce a fost în capul bărbatului care a dat 200.000 de euro unei femei pe care abia o cunoștea. Răspunsul său a fost: „Am dat banii din milă și poate din cauză că am fot prea naiv”.

Finalul poveștii este fericit pentru bărbatul din Italia. Nu putem spune același lucru și pentru româncă. Și-a primit o sentință de doar un an și 8 luni de închisoare. Și „avocatul” a primit 6 luni în spatele gratiilor. Verdictul a venit abia acum, în februarie 2024, la ani de la incident.

CITEȘTE ȘI: Patron român, arestat în Italia! Muncitorii pe care îi aducea îi transforma în sclavi

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare