Pescobar a făcut un anunț inedit: Dorim sa angajam fosti inspectori ANPC căci aceștia cunosc toate normativele europene

 

Pescobar, asa cum este cunoscut în mediul online Paul Nicolau, patronul Taverna Racilor, a făcut un anunț inedit după ce a fost amendat  iar o parte din restaurante au fost închise temprar de ANPC.

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Capitală, Taverna Racilor, a fost închis de comisarii ANPC. Ei au luat măsuri și în cazul restaurantului din Timișoara. ANPC a găsit aceleași nereguli în al doilea restaurant deținut de Pescobar, între care mâncare ținută în condiții precare sau cu o dată de expirare depășită, muște, grătare ruginite, alimente alterate și mizerie de nedescris.

În Restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, inspectorii ANPC au găsit mai multe nereguli, motiv pentru care s-a decis închiderea localului până când sunt remediate aceste probleme.

După ce a acuzat un atac împotriva sa, după ce şi-a turnat cenuşă în cap, Pescobar a venit cu o nouă aroganţă în mediul online. „Creez 3 posturi noi in cadrul grupului Taverna Racilor ! Pe controlul calitatii, trasabilitatea marfurilor si procedurile de mentinere si gatire a produselor! Dorim sa angajam fosti inspectori ANPC caci acestia cunosc toate normativele europene, ca sa nu mai existe vreodată neclaritati in activitatea grupului Taverna Racilor! Va asteptam cu cv la adresa…”, a scris Pescobar pe Facebook

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare