sursa foto:  Inquam Photos/Alexandra Pandrea

Pescobar, după ce ANPC a închis Taverna Racilor: Pot confirma că nu s-a găsit nicio marfă deteriorată

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a decis închiderea temporară a restaurantului Taverna Racilor din Herăstrău, după ce a descoperit mai multe nereguli.

Paul Nicolau, cunoscut ca „Pescobar”, susține, însă, că marfa nu era deteriorată și că întregul lot era în perfectă stare pentru consum.

Reacția lui „Pescobar”:

„Sunt dator și doresc să ofer o explicație atât opiniei publice, cât și mass-mediei din România: Cu bucurie pot confirma că nu s-a găsit nicio marfă deteriorată; întregul lot era în perfectă stare pentru consum.

Cu toate acestea, trebuie să admit că nu am reușit să menținem temperatura corespunzătoare pe parcursul celor 60 de minute de transport de la depozitul nostru din Giurgiu până la taverna noastră din Herastrău.

Temperatura a scăzut la -6 grade Celsius în loc de optimul de -18 grade Celsius. Această abatere de la standarde a fost înregistrată de către ANPC, și, în consecință, au decis confiscarea mărfii. Pentru context, aș dori să subliniez că în fiecare zi, la taverna noastră din Herastrău, avem privilegiul de a oferi spre vânzare între 1000 și 1500 de kilograme de pește și fructe de mare proaspete.

Taverna noastră rămâne în continuare deschisă pentru a vă servi cu cele mai excepționale produse din România. 🇷🇴
Vă așteptăm cu brațele deschise! #pescobar”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare