sursa foto:  g4media.ro

PNL a decis! Violeta Alexandru: Voi propune conducerii partidului să aprobe această propunere

PNL București a decis în unanimitate să suțină candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei, a afirmat Violeta Alexandru, liderul filialei.

Violeta Alexandru crede că decizia de a susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei, poate „să scoată Bucureștiul din falimentul în care se află, și care să aducă dezvoltarea și gradul de civilizație la care bucureștenii au tot dreptul”.

„Decizia luată în unanimitate a fost aceea de a susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei. În temeiul acestei decizii luate în unanimitate, mâine, în cadrul Biroului Executiv al PNL, voi propune conducerii partidului să aprobe această propunere privind susținerea de la vârful partidului pentru candidatura lui Nicușor Dan din partea PNL pentru Primăria Capitalei. Trebuie să vă spun că tocmai am încheiat, zilele acestea, cercetările sociologice făcute la nivelul sectoarelor și municipiului București. Văzând șansele colegilor mei din PNL, am avut o discuție internă legată de opțiunile pe care le avem. Am convingerea că parte dintre cei pe care i-am analizat în aceste sondaje ar fi fost candidați foarte buni.

Cu toate acestea, avem datoria să maximizăm șansele pe care le avem pentru obținerea unui scor bun la nivelul Capitalei, pentru PNL, dar mai ales pentru bucureșteni, așa încât decizia pe care am luat-o a fost să susținem candidatura lui Nicușor Dan, pentru că această candidatură oferă garanția că vom avea rezultatul dorit la Primăria Muncipiului București, și anume înfrângerea Gabrielei Firea, respectiv coagularea unei echipe profesioniste la nivelul Primăriei Capitalei, care să scoată Bucureștiul din falimentul în care se află, și care să aducă dezvoltarea și gradul de civilizație la care bucureștenii au tot dreptul să aspire”, a declarat Violeta Alexandru, joi seară, într-o conferință de presă conform b1.ro.

Vezi și

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare