sursa foto:  nineoclock.ro

PNL anunță că începe: Cea mai interesantă, mai importantă și mai dezechilibrată luptă politică de la Ponta vs. Iohannis încoace

Partidul Național Liberal, prin vocea deputatului Ovidiu Raețchi, anunță că începe „cea mai interesantă, mai importantă și mai dezechilibrată luptă politică de la Ponta vs. Iohannis încoace”.

Este vorba despre lupta pentru Primăria Capitalei, dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea.

Începe. Nicușor Dan vs. Gabriela Firea. Sorbona vs. Voluntari. Alan Turing vs. Aurelian Bădulescu. ONG vs. societăți comerciale ilegale de stat. Bucureștiul occidental vs Bucureștiul fanariot. Vocație vs. milioane de euro în publicitate.

Cea mai interesantă, mai importantă și mai dezechilibrată luptă politică de la Ponta vs. Iohannis încoace. Nu va faceti însă griji: ca și atunci, binele triumfă 🙂 . Dreapta unită bate toate milioanele lor.

Ceea ce vedeți în poza este o conferință de presă a lui Nicușor Dan pe care locotenentul lui Firea, Aurelian Bădulescu, încearcă să o blocheze. A venit pur și simplu, s-a așezat lângă Nicușor și urlă.

Asta va fi lupta pentru București în următoarele luni.”, anunță Raețchi.

Vezi și

EXCLUSIV Avem dovada. Abuz al Poliției în plină stare de urgență

Sebastian Ghiță dă lovitura! Sistemul judiciar din România, pus la pământ. Dosarul se va rejudeca de la zero

Pensiile vor fi recalculate! Cine beneficiază de măriri

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, cer, copac, nor, în aer liber şi natură

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare