sursa foto:  zin.ro

PNL pare de neoprit în nepotisme! A fost nevoie de intervenția nașului liberal pentu ca finul să fie pus șef la Agenția de Mediu

Numirile pe filieră politică par a fi de neoprit sub guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR! Nașul liberal și-a pus finul de cununie șef la Agenția de Mediu.

La Galați, numirile în funcțiile de conducere la instituțiile deconcentrate se fac tot după modelul “Apele Române”. La Agenția de Mediu a fost numit recent director finul de cununie al liderului PNL Galați. Tânărul a fost angajat în mai multe instituții publice pentru a căpăta statut de funcționar public, obligatoriu pentru a ajunge în funcția de director de agenție. Sorin Adrian Pîrvu a fost numit director al Agenției de Protecția Mediului Galați, în urmă cu două săptămâni, scrie europafm.ro.

Pîrvu este nimeni altul decât finul de cununie al liderului PNL Galați, George Stângă, președintele Comisiei pentru Mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților.

Sorin Adrian Pîrvu a fost adviser la Parlament, după cum singur se recomandă pe pagina de socializare, la cabinetul parlamentar al nașului său, dar și consilier local la Munteni, în legislatura trecută.

Conform sursei citate, cum i se pregătea o funcție într-o instituție a statului, Pîrvu a fost făcut pe repede-înainte funcționar public, condiție obligatorie pentru a deveni director la o deconcentrată. Așa că a fost angajat la o primărie rurală din județul Galați, apoi a fost mutat, în toamna anului trecut, la Agenția Națională pentru Arii Protejate, unde a devenit funcționar public, formalitate ce trebuia îndeplinită pentru numirea în funcția de director la Agenția de Protecția Mediului.

Vezi și

Raluca Turcan: 800.000 de pensionari trăiesc cu o pensie minimă socială de 800 de lei

EXCLUSIV Se va modifica vârsta standard de pensionare, odată cu intrarea în vigoare a Legii promise de Guvernul Cîțu? Răspunsul ministrului Raluca Turcan

Mare atenție, șoferi! Riscați o amendă usturătoare dacă veți staționa lângă aceste instituții

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare