sursa foto:  mediafax.ro

Poliția Capitalei taie în carne vie! Peste 2.000 de amenzi, aplicate!

Poliția Capitalei a efectuat o serie de controale în week-end-ul de-abia încheiat.

Oamenii legii au dat peste 2.000 de amenzi, informează DGPMB. 

„La sfârșitul săptămânii trecute , în zilele de vineri, sâmbătă și duminică , Poliția Capitalei a continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Cu sprijinul Jandarmeriei, Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor , Direcției de Sănătate Publică , Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti, Inspectoratului Teritorial de Muncă au fost verificate peste 5.520 de obiective: piețe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar și magazine de cartier, terase, mijloace de transport în comun.

Pe parcursul perioadei au fost legitimate mai mult de 7.620 de persoane și în 2.770 de mijloace de transport în comun, de suprafață, dar și de subteran au fost efectuate controale.

În urma verificărilor privind modul în care sunt respectate prevederile Legii nr 55 din 2020, au fost constatate și aplicate peste 2080 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 653.850 lei.

Polițiștii aflati in teren au revenit cu recomandări privind portul măștii de protecție și pentru păstrarea distanțării fizice.

Acțiunile de verificare continuă și la acest moment și așa cum am precizat, vor continua și în zilele următoare.

Facem apel la toți cetățenii, să respecte măsurile de protecție împotriva infectării cu virusul COVID-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte normele sanitare.

Pe fondul creșterii numărului de cazuri, trebuie să fim conștienți de datoria pe care o avem toți față de cei din jurul nostru, față de familiile noastre, față de toți membri comunității.
Suntem și rămânem la datorie!”, anunță Poliția Capitalei.

Vezi și

Întârzierea Guvernului, pe timp de criză, îi costă pe români! Băncile au început să pună popriri pe conturi, în plină pandemie

Adio petreceri de Crăciun! Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde doar de noi’

Medicul Cristian Oancea, avertisment dur: ‘Am refuzat un copil de 10 ani și mi s-a rupt sufletul pentru că nu mai avem locuri’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare