Poliția confirmă dezvăluirea Bugetul.ro: Dosar penal pe numele polițistului-bătăuș! Are interzis să relaționeze cu comunitatea

După ce Bugetul.ro a dezvăluit, pe surse, că polițistul de la Secția 9 Poliție a recunoscut că a intervenit abuziv în noaptea de 7 spre 8 aprilie, când a luat la pumni un tânăr care nu a reacționat, Poliția Capitalei ne-a trimis o serie de precizare, prin care se confirmă dezvăluirea noastră, că omul legii riscă să fie dat afară din poliție.

Vezi și EXCLUSIV Adevărul a ieșit la suprafață: Răsturnare situație în cazul polițistului care a aplicat ‘Legea pumnului’! A recunoscut!

Comisarul-șef Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliție Capitalei, a precizat, pentru Bugetul.ro, că pe numele polițistului s-a deschis un dosar penal, fiind cercetat pentru purtare abuzivă.

Mai mult, în acest moment, el desfășoară activități care nu mai implică relaționarea cu cetățenii.

„Urmare informării din luna aprilie, cu privire la situația înregistrată în noaptea de 7/8, la modul în care a acționat polițistul, facem următoarea precizare:

La acel moment, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări, prin structura de control intern, verificări ce au fost transmise Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cercetările au fost continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, dosarul fiind trimis instanței, care se va pronunța.

Polițistul este pus la dispoziția unității și desfășoară activități care nu implică relaționarea cu comunitatea.”, a transmis, ca urmare a dezvăluirii Bugetul.ro, Poliția Capitalei.

Dezvăluirea făcută de Bugetul.ro

Lovitură de teatru în cazul polițistului care a aplicat „Legea pumnului” pe Șoseaua Pantelimon, în vreme de stare de urgență! Adevărul a ieșit la suprafață. Polițistul de la Secția 9 a recunoscut că a intervenit abuziv.

După cum a dezvăluit în exclusivitate Bugetul.ro, tânărul bătut de polițist în noaptea de 7 spre 8 aprilie a făcut plângere împotriva agentului și a Direcției Generale de Poliție a Muncipiului București. 

În cadrul anchetei, conform mai multor surse ale Bugetul.ro, polițistul de la Secția 9 din Capitală a recunoscut abuzul pe care l-a comis.

Agentul riscă să fie dat afară din Poliție

Mai mult, în funcție de rezultatul procesului, dat fiind că vorbim despre o faptă penală, se va decide dacă agentul va fi dat afară din Poliție sau nu.

Vezi și

EXCLUSIV Adevărul a ieșit la suprafață: Răsturnare situație în cazul polițistului care a aplicat ‘Legea pumnului’! A recunoscut!

Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL

Cine sunt milionarii care și-au construit un palat în cartierul Primăverii, lângă reședința lui Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare