sursa foto:  realitateaoltului.ro

Poliția Română a intrat în alertă. Focar de COVID-19 în interiorul unui inspectorat. Comisarul șef a fost depistat pozitiv

Conform unui comunicat emis de către Sindicatul Europol, s-a depistat primul caz de infectare cu COVID-19 în rândul inspectorilor șefi.

 

Inspectorul șef al IPJ Olt, comisarul-şef  Mihai Mihalache, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Este primul șef de inspectorat care este infectat cu virusul ucigaș.Tot în cadrul aceluiași inspectorat, un alt coleg de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a fost  confirmat ca fiind infectat.

La IPJ Olt a fost înregistrat în luna iunie de asemenea și primul deces al unui polițist infectat, acesta fiind şeful de post de la Ipoteşti. Tot mai mulți polițiști sunt infectați cu acest virus, iar Ministerul Afacerilor Interne continuă să țină ascunse cifrele privind cazurile confirmate. Deși ministrul Vela a promis că va acorda stimulent de risc și polițiștilor, acesta s-a făcut ulterior că ploua, polițiștii continuând să desfășoare activități în linia întâi fără a beneficia de acest drept.

Cel mai probabil foliile de plastic pe care  polițiștii ar trebui să le fi folosit și pe care MAI nu le-a achiziționat niciodată  sau borcanul cu dezinfectant pentru pixuri pe care unii colegi l-au primit în autospeciale, ar mai putea  să-i  salveze de la  infectarea cu noul coronavirus.

Citește și:

Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare