sursa foto:  mediasud.ro

Foto. Un polițist a fost surprins iubindu-se, în câmp, cu colega de serviciu. După partida de amor, a fost pozat în fundul gol

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a fost fotografiat în câmp, în fundul gol, după o partidă de amor cu o colegă de serviciu.

În cadrul IPJ Vaslui a fost demarată o anchetă și polițistul în cauză a fost identificat, susțin jurnaliștii de la Vremea Nouă. Fotografia ar fi fost făcută în această vară, informează sursa citată.

Vezi și SURSE România a securizat granițele UE! De la începutul invaziei ruse în Ucraina, două rețele infracționale ucrainene au fost depistate de Poliția Română

Ministrul Lucian Bode ar fi cerut de urgență ca polițistul iubăreț să fie identificat, în acțiune fiind implicată și Direcția Generală de Protecție Internă, urmașa „Doi și-un sfert”.

Astfel, polițistul a fost identificat. În cele din urmă, el și-a depus raportul de pensionare, iar instituția a scăpat de un polițist șantajabil, mai spun jurnaliștii vasluieni.

Vezi și EXCLUSIV Istoria unei manipulări: Achiziția de BMW-uri făcută de Poliția Română

Conform Vremea Nouă, poza ar fi fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane și a fost realizată dintr-un Jeep negru, care-l urmărea de ceva vreme.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare