sursa foto:  hotnews.ro

Politologul Cristian Pîrvulescu reacționează! ‘E o frustrare acumulată în timp’

Politologul Cristian Pîrvulescu atrage atenția asupra discursului din USR care nu e specific unei democrații. 

Prelipceanu a spus, la Digi24, că ”interesul național pentru dl Barna e curățarea țării de pesedism, ori asta se poate face numai la anticipate, unde, crede el, PSD ar lua un scor foarte mic”.

”Această țară e formată din totalitatea indivizilor care o compun, și pesediști, și nepesediști, și legionari, și nelegionari, toți sunt membri ai acestei țări. Faptul că sunt pesediști nu-i face mai puțin cetățeni decât ceilalți. Aplicarea unui asemenea raționament este foarte periculoasă. A considera că o parte din țară, n-are importanță cât, trebuie să fie exclusă nu e în spiritul democrației” a subliniat politologul Cristian Pîrvulescu, la Digi24.

Politologul a precizat că politica e o profesie, ”ori câtă vreme ai făcut parte din organizații neguvernamentale foarte diferite, extraordinari de profitabile, de bine pregătite, e greu să te adaptezi la viața politică, sunt mulți politicieni de a intra din ONG-uri în viața politică și au ratat”.

”E o frustrare acumulată în timp, dar nu e dovadă de maturitate politică. USR trece prin examene politice majore și există foartă multă nervozitate acolo.” a spus Cristian Pîrvulescu, despre dorința de ”exterminare” a PSD, informează dcnews.ro

Vezi și

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

Detalii noi! Va apărea o nouă taxă

Alertă în cazul Caracal! A fost găsită

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare