sursa foto:  Guvernul Romaniei

Premierul Nicolae Ciucă, după analiza efectuată împreună cu Petre Daea: Este nevoie să intervenim prompt! Prioritatea este punerea în funcțiune a sistemelor de irigații

Premierul Nicolae Ciucă anunță, pe pagina de socializare, că a analizat astăzi, împreună cu ministrul Petre Daea, situația din agricultură.

Șeful Guvernului susține că e nevoie de intervenția promptă a Executivului, punerea în funcțiune a sistemelor de irigații fiind prioritatea momentului.

„Am analizat astăzi cu domnul ministru al Agriculturii Petre Daea situația actualizată din agricultură în contextul secetei prelungite din această perioadă.

Am avut în atenție și concluziile reuniunii de ieri a Comitetul Interministerial pentru analiza și monitorizarea efectelor pe care le produce seceta.

Este nevoie să intervenim prompt pentru a proteja agricultura şi fermierii români, iar prioritatea momentului este punerea în funcţiune a sistemelor de irigaţii.

România are un program de irigații, pe care vrem să îl concretizăm cât mai curând și pe care îl vom susține de la nivelul Guvernului, prin alocările financiare necesare”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare