sursa foto:  prosport.ro

Presa internațională anunță că s-au ÎNȚELES! Unde s-ar fi transferat Nicușor Stanciu – sumă impresionantă

Presă internațională anunță că Anderlecht Bruxelles se desparte de mijlocașul român, Nicușor Stanciu. Chiar dacă nu a obținut cât a dat pe el, clubul belgian s-a ales cu o sumă impresionantă în schimbul fostul jucător „roș-albastru”.

Anderlecht i-a plătit lui Gigi Becali circa 10 milioane de euro, pentru transferul fotbalistului român, însă Stanciu nu a confirmat. În aceste condiții, belgienii au ales să se despartă de Nicușor Stanciu.

”Afacerea Stanciu este făcută”! Acesta este anunțul făcut de belgienii de la nieuwsblad.be. Anderlecht urmează să primească 5 milioane de euro, plus bonusuri, sumă considerată potrivită de oficialii belgieni, scrie digisport.ro.

Conform jurnaliștilor belgieni, e posibil ca Sparta Praga să îl înregimenteze pe mijlocașul de 24 de ani chiar în acest sfârșit de săptămână. Inițial, Anderlecht refuzase oferta de 4 milioane de euro făcută de cehi.

„Sparta nu ajunge la nivelul pe care noi îl dorim cu oferta. Vom încerca în următoarele zile să ne întelegem cu cluburile interesate. Daca nu ajungem la vreun acord, Stanciu va continua cu Anderlecht”, a afirmat managerul Van Holsbeek, cu două zile în urmă.

Vezi și Detalii mai puțin cunoscute! Cine este și cu ce se ocupă fratele Principelui Radu Duda

CALVARUL continuă! DATĂ AFARĂ din casă, o fostă vedetă de la PRO TV ajunge din nou la tribunal

Ați citit ceva mai penibil vreodată? Deputatul PSD care vrea să se facă scriitor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.