sursa foto:  paginademedia.ro

CALVARUL continuă! DATĂ AFARĂ din casă, o fostă vedetă de la PRO TV ajunge din nou la tribunal

O cunoscută prezentatoare și actriță a primit o lovitură cruntă. Aceasta și-a pierdut casa, în urma unui credit făcut în franci elvețieni. Chiar și așa, fosta vedetă de la PRO TV are în continuare probleme, ea urmând să ajungă, în februarie, din nou la tribunal.

În perioada în care era logodită cu Norris Măgeanu, Corina Dănilă a contractat un credit pentru ridicarea unei vile în Chiajna.

Cei doi s-au împrumutat de 458.952 de franci elvețieni. Ca în cazul multor persoane care au luat credite în franci elvețieni, pe fondul devalorizării monedei naționale, Danilă a avut mari probleme și a ajuns în imposibilitarea achitării ratelor.

Astfel, banca i-a executat silit și a scos la vânzare casă, în 2012, obținând pe ea, în 2015, doar jumătate din totalul sumei împrumutate de Dănilă și de Măgeanu. În ciuda faptului că a pierdut deja casa, Corina Dănila continuă procesul cu banca respectivă, încercând, probabil, să scape de plată penalităților pe care instituția financiară le percepe de multe ori, în contul creditului neachitat și neacoperit din vânzarea imobilului. Următorul termen în disputa de la tribunal dinte părți va avea loc la începutul lunii februarie, scrie wowbiz.ro.

În prezent, Corina Dănilă moderează emisiunea „Ieri, Azi, Mâine”, difuzată de TVR 2. Dănilă a devenit cunoscută în perioada în care prezenta Știrile PRO TV, iar ca actriță s-a remarcat prin telenovela „Numai iubirea”, produsă de MediaPro Pictures și difuzată de Acasă TV.

Vezi și Ați citit ceva mai penibil vreodată? Deputatul PSD care vrea să se facă scriitor

Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

Lovitură fulger pentru Antena 1: Ce prezentatoare și-a anunțat șefii că demisionează- Care ar fi motivul

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.