sursa foto:  flux24.ro

Detalii mai puțin cunoscute! Cine este și cu ce se ocupă fratele Principelui Radu Duda

Despre Principele Radu Duda, soțul Principesei Margareta, Custodele Coroanei Regale a României, știu aproape toți românii câte ceva. Mai puțin cunoscut opiniei publice este, însă, fratele lui Radu Duda, Dan Gabriel Duda.

În vreme ce soțul Principesei Margareta este de profesie actor, fratele acestuia a fost înclinat către cercetare. Facem o mică paranteză și amintim că Principele Radu este și colonel activ al Armatei Române.

Vezi și Ascensiune militară FULMINANTĂ a Principelui Radu Duda de Hohenzollern! Cum a ajuns un actor să fie COLONEL al Armatei Române

Sursa foto: dfhcc.harvard.edu

Potrivit CV-ului său, verificat de Bugetul.ro, Dan Gabriel Duda este, în prezent, profesor asociat la Harvard Medical School, director al Programului de Cercetare Translațională în Radioterapie pentru Tumori Gastrointestinale și cercetător principal la Massachusetts General Hospital.

Născut la 16 iunie 1968, la Iași, Dan Gabriel Duda a absolvit, în anul 1993, Facultatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, din Iași. De asemenea, în 2001, fratele Principelui Radu Duda a devenit doctor în chirurgie gastrointestinală, după ce a urmat cursurile Universității Tohoku, din Japonia.

Vezi și CALVARUL continuă! DATĂ AFARĂ din casă, o fostă vedetă de la PRO TV ajunge din nou la tribunal

Ați citit ceva mai penibil vreodată? Deputatul PSD care vrea să se facă scriitor

Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.