sursa foto:  bucurestifm.ro

Previziunea sumbră a unui oficial ONU! Ce se va întâmpla cu țara noastră

Directorul executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității a vorbit, într-un interviu acordat Televiziunii Române, despre ce s-a întâmplat cu țara noastră în ultimii ani și care ar fi viitorul acesteia.

„România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani. România nu mai deține nimic, nu are economie”, a declarat Georgescu.

Mai mult, acesta a comparat România cu o mină de aur din care se tot extrage până când nu mai rămâne nimic. Totodată, Călin Georgescu a mai avertizat că falimentul este doar o chestiune de timp.

„România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România”, a explicat oficialul.

Georgescu a mai spus că România este condusă numai de străini și că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ștefan cel Mare și până în 1989, scrie stiripesurse.ro.

Vezi și Cât de bogată este de fapt Clotilde Armand

Uluitor! Ce conțin de fapt micii din comerț și care marcă are cea mai multă carne

Mogulul Adrian Sârbu șterge pe jos cu Klaus Iohannis și Dacian Cioloș

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare