sursa foto:  plus.google.com

Previziunile sumbre ale lui Nostradamus despre România în 2017

Nostradamus a prezis evenimente importante din lume cum ar fi înfrângerea lui Napoleon, venirea lui Hitler, asasinarea fraţilor Kennedy sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. De aceea scrierile fostului medic francez reprezintă un obiect de studiu foarte important pentru cei pasionați de științele oculte în special.

În ceea ce privește România anului 2017, veștile nu sunt foarte bune. ”Rusia va cuceri România, pe care o va ruina până la temelie”, este doar una dintre prezicerile faimosului  Nostradamus, care a trăit în secolul al XVI-lea. Potrivit catrenelor lăsate de acesta, cel de-al Treilea Război Mondial va izbucni din zona Siriei, iar Rusia va agita apele pentru a-l porni, invadând în cele din urmă şi teritoriul țării noastre.

Vezi și Ce decizie a luat fratele lui Sebastian Ghiță în ultimele zile ale anului trecut

VIDEO/ Scandalos! Fost membru al Partidului Comunist, azi ministru în Guvernul Grindeanu

De asemenea, Nostradamus a conturat și evoluția geopolitică la nivel mondial. Începând cu anul 2017, Statele Unite ale Americii vor agita apele la nivel politic, creând un haos mondial, iar dacă ţinem cont de rezultatele alegerilor din SUA, de anul acesta, nu este deloc exclus să se adeverească vorbele acestuia.

Coreea de Nord şi cea de Sud se vor uni, iar liderul Kim Jong-un va fi detronat şi va trebui să caute refugiu în Rusia, potrivit Antena 1.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare