sursa foto:  Pixabay

Primă de peste 36.000 de lei pentru angajații firmei care se găsește și în România. Mai bine de 91.000 de salariați primesc banii

Vești excelente pentru mai bine de 91.000 de salariați, care vor primi primă de 36.330 de lei, la salariu. Gigantul Mercedes-Benz a anunțat recent că le va acorda banii tuturor angajaților care au făcut performanțe. Banii vor fi trimiși doar o dată pe an.

Dat fiind succesul răsunător pe care l-a simțit firma care are filiale și în România, angajații vor primi bonusuri pe măsură! În fapt, suma este de 7.300 de euro și va fi livrată, în cel mai scurt timp posibil, către membrii companiei. Anunțul oficial a fost făcut chiar de către companie, zilele acestea:

„Drept mulțumire pentru performanța și angajamentul de-a lungul anului trecut, Mercedes-Benz împărtășește din nou succesul companiei cu angajații săi. Valoarea partajării profitului este independentă de nivelul de salarizare”, au transmis reprezentanții companiei.

De ce primesc angajații o primă atât de mare?

Începând cu anul 2023, cei de la Mercedes-Benz au stabilit o schemă prin care să le dea angajaților o parte din profitul companiei. Astfel, firma consideră că va reuși să-i țină motivați și să aibă câștiguri pe termen lung. Strategii similare au și alte companii din domeniul auto.

Consilierii care vând mașini au, în multe cazuri, salarii mici, dar primesc de la angajator tot un fel de primă, comisionul din vânzări. Acesta este și unul dintre motivele pentru care când mergi să-ți cumperi un vehicul, ești tratat regește.

Din moment ce s-au văzut rezultatele muncii lor, angajații de la Mercedes-Benz primesc suma colosală pe care alții o câștigă într-un an de muncă, la o singură primă! Se vede clar cine și-a dat interesul.

CITEȘTE ȘI: Salariul lui Mircea Geoană la NATO este uriaș: „Ca să-i ai pe cei mai buni, trebuie să-i plătești bine”. Ce spune despre românii angajați la Organizația Nord Atlantică

Situația de la Mercedes-Benz România

Nu se știe dacă și angajații de la Mercedes-Benz România vor primi primă atât de mare. Performanțele nu au fost extraordinare, ținând cont că în 2023, volumul de vânzări a fost mai mare cu doar 1,5%. Rivalii de la BMW au reușit să îi depășească, la fel și Audi. Totuși, au fost raportate vânzări de 2,49 de milioane de unități.

În România, Mercedes-Benz are mai bine de peste 250 de angajați. În anul 2022, salariații au reușit să-i aducă firmei o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de euro, dar și un profit net de 4 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Toți românii vor avea un salariu de cel puțin 500 de euro! Când ar putea intra în vigoare directiva

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare