sursa foto:  magazinulprogresiv.ro

Prima reacție a Auchan, în scandalul momentului! Ce spune despre măsura pregătită de PSD

Gigantul Auchan a oferit o primă reacție la inițiativa legislativă pregătită de Partidul Social Democrat, aceea de a taxa casele de marcat de tip Self-Pay, fără casieri, din supermarketuri.

Auchan a precizat că prioritatea companiei este reflectarea corectă a realității despre casele de marcat din magazinele Auchan. Totodată, compania a transmis că, în cazul în care discuțiile vor avansa, cu siguranță vor fi abordate și tratate în cadrul potrivit, la nivelul consultărilor cu asociația retailerilor, cu autoritățile și cu toți cei care sunt potriviți să analizeze un astfel de proiect.

Auchan: Prioritatea companiei noastre este reflectarea corectă a realității despre casele de marcat din magazinele Auchan

Prioritatea companiei noastre este reflectarea corectă a realității despre casele de marcat din magazinele Auchan. În ceea ce privește subiectul unor diverse inițiative politice, precizăm faptul că în situația în care acestea vor avansa, cu siguranță vor fi abordate și tratate în cadrul potrivit, la nivelul consultărilor cu asociația retailerilor, cu autoritățile și cu toți cei care sunt potriviți să analizeze un astfel de proiect”, au transmis reprezentanții Auchan, conform News.ro.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare