Primarul care a reușit să mobilizeze aproape tot orașul să vină să-și ia rămas bun de la Rege

Chiar și în drumul său lin spre o lume mai bună, Regele Mihai s-a aplecat cu candoarea, bunătatea și decența lui să aducă speranță și un sentiment de pace și unitate în inimile zbuciumate ale românilor.

În ziua despărțirii sute de mii de oameni din întrega țară au ținut să-și ia rămas bun de la cel care de drept ar fi trebuit să ne fie lider. Destinul, însă a fost nedrept…și cu noi, dar și cu el, cel care ne-a iubit necondiționat.

Primarul PNL al orașului Găești din județul Dâmbovița, Grigore Gheorghe, a reușit o mobilizare fără precedent. Apropiat de oameni, printr-o simplă invitație pe facebook, aceasta a reușit să aducă la gară aproape întreg orașul, care și-a luat rămas bun de la rege cu lacrimi în ochi.

Mii de oameni au aplaudat, au aruncat cu flori și s-au emoționat profund când familia regală le-a făcut cu mâna de la ferestrele trenului. Sentimentul a fost unul inedit și extrem de intens. Nu a semănat cu falsele strângeri electorale de mână. A fost ceva cu adevărat înălțător…a fost cu adevărat regal, a declarat una din doamnele din mulțime, cu lacrimi în ochi.

Mă bucur că am reușit să ne strângem așa de mulți. În așteptarea regelui, am glumit, am mai socializat… ne-a unit…ne-a apropiat pe toți. Astfel de momente sunt rare„, a declarat primarul Grigore Gheorghe, unul dintre puținii liberali din județul Dâmbovița, care a reușit să-și câștige mandatul la o distanță aproape dublă față de locul 2.

Citește și…

Aveți mașini? Pregătiți-vă banii! Guvernul vrea să introducă încă taxă

Dovada! Guvernul NU mai are bani – cum vom fi afectați

O cunoscută jurnalistă face dezvăluiri inedite: De ce ar fi fost privată Principesa Margareta în momentul în care Regele Mihai a vrut să se întoarcă în România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare