sursa foto:  impact.ro

Prime de Paște pentru angajați! Mii de lei în plus- S-au tipărit deja fluturaşele

Vești bune pentru angajații Complexului Energetic Oltenia! Cei aproximativ 12 mii de angajați ai companiei energetice vor beneficia de un bonus financiar înaintea Sărbătorilor Pascale. 

„La nivelul Complexului Energetic Oltenia acordăm 3 prime. De Paște, de Crăciun și de ziua meseriei. Mai avem și cota de combustibil. Aproximativ 1880 de lei net o să primească în mână angajații companiei energetice. Din partea sindicatului, doar la nivel de structuri sindicale o să primească oamenii, în rest, organizăm acțiuni sportive în general”, a declarat Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.

Nu este singura veste bună. Zeci de salariați ai Complexului Energetic Oltenia au proetstat  în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Ei au cerut, ca și la ultimele astfel de manifeste, să se găsească soluții să se aplice modificările care au fost aduse Legii Pensiilor în privința minerilor și energeticienilor care lucrează în condiții dificile, dar şi creşeteri salariale, în condiţiile inflaţiei galopante.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare