Prințesa Diana ar plânge. Momente dificile în familia regală. Presiuni mari asupra prințului Harry după ce s-a aflat diagnosticul Regelui Charles!

Prințesa Diana ar plânge. Momente dificile în familia regală. Presiuni mari asupra prințului Harry după ce s-a aflat diagnosticul Regelui Charles!

Prințul Harry a fost îndemnat să ia legătura cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, și cumnata sa, Kate Middleton, în contextul în care ambii au primit recent vești proaste de la medici. Mezinul regretatei prințese Diana ar fi aflat din presă despre problemele cu care se confruntă familia regală britanică.

Diagnosticul primit de regele Charles al III-lea

Palatul Buckingham a transmis recent că regele Charles al III-lea va primi un tratament pentru o afecțiune benignă a prostatei, fără să precizeze la ce spital va primi îngrijiri. Se crede că regele a dorit să împărtășească public diagnosticul său pentru a încuraja alți bărbați să meargă la un control.

Regele Charles va fi supus săptămâna aceasta unei proceduri medicale pentru o prostată mărită, potrivit unui anunț făcut de Palatul Buckingham. Regina Camilla a dat asigurări joi că regele se simte bine și a adăugat că monarhul abia așteaptă să își reia activitatea.

Conform The Telegraph, prințul Harry a fost informat prin intermediul presei și nu direct de Palatul Buckingham. Anunțul regelui Charles a fost făcut public de Palatul din Marea Britanie miercuri, la ora 15.25, ceea ce ar fi fost 7.25 în California pentru ducele de Sussex.

Probleme de sănătate și pentru soția prințului William

Regele Charles al III-lea nu este singurul din familia regală care se confruntă cu probleme de sănătate. Kate Middleton, soția prințului William, a fost internată săptămâna trecută la o clinică privată din Londra, unde se așteaptă să petreacă următoarele două săptămâni, în timp ce se recuperează după o operație abdominală.

Prințesa de Wales a fost supusă marți intervenției chirurgicale, dar se așteaptă să rămână în clinica privată timp de 10 – 14 zile înainte de a se întoarce la locuința ei, Adelaide Cottage din Windsor. Au fost anulate toate angajamentele prințesei până la Paște, care va avea un răgaz de trei luni pentru a se recupera.

Presiuni asupra prințului Harry

În contextul în care membrii familiei regale se confruntă cu probleme de sănătate, ducele de Sussex a fost încurajat să ia legătura cu ei pentru a verifica starea lor de sănătate în această perioadă tulbure.

Richard Fitzwilliams, un specialist regal, vorbind despre situația actuală, a explicat pentru tabloidul britanic The Sun: „Există o ruptură foarte adâncă în familia regală. Din câte se știe, Harry și William nu-și vorbesc. Este foarte nefericit că s-a întâmplat acest lucru. Nu doar regele are probleme de sănătate, ci și Catherine a suferit o operație de o anumită amploare.”.

El a continuat să prezică faptul că, în ciuda relației tensionate a prințului Harry cu familia regală, încă mai crede că ducele de Sussex va lăsa aceste sentimente deoparte și va ajunge la rudele sale. Totuși, se pare că acest lucru s-a întâmplat deja.

„Ducele și ducesa i-au contactat pe regele Charles și pe Prințesa de Wales în diferite moduri pentru a-și exprima îngrijorarea și pentru a le ura însănătoșire grabnică”, a spus o sursă The Mirror.

Tensiunile au crescut între prințul Harry și familia sa, în contextul în care el și soția sa, Meghan Markle, au făcut declarații șocante despre familia regală în documentarul lor de pe Netflix, „Harry & Meghan”, și într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey. Printre altele, aceștia au făcut acuzații de rasism. Alte dezvăluiri scandaloase au fost făcute în cartea autobiografică a prințului Harry, „Spare/ Rezerva”, lansată anul trecut.

Însă, în ciuda divergențelor din familie, experții regali cred că prințul Harry se va interesa de starea tatălui său și a cumnatei sale. Un indiciu în acest sens ar fi faptul că i-a urat o zi de naștere fericită tatălui său, la finalul anului trecut. Specialistul a precizat că, cel mai probabil, mezinul prințesei Diana va face acest gest în mod discret.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare