Probleme pentru fiul lui Liviu Dragnea- Datoria uriașă pe care o are de plătit

Probleme pentru fiul lui Liviu Dragnea!  Valentin Dragnea are datorii uriașe.

Acesta a cumpărat porci și nu i-a mai plătit. Motiv pentru care, compania germană Schweinemast Brader GMBH, specializată în domeniul zootehnic, a cerut insolvența firmei deținute de Valentin Dragnea.

Aceasta se numește Ferma Salcia. Pe data 15 octombrie dosarul s-a mutat la Curtea de Apel după ce o instanță din Teleorman le-a respins cererea, după cum rezultă din portalul instanțelor.

Potrivit G4media, avocatul care reprezintă firma germană, Ionuț Călin, a susținut că datoria fermei Salcia către Schweinemast Brader GMBH se ridică la 221.000 de euro, plus penalități de un milion de euro.

Sursa citatră menționează că societatea din Germania a vândut purcei fermei de porci din Teleorman condusă de familia Dragnea, însă avocații Schweinemast susțin că societatea controlată de Dragnea jr nu a mai plătit animalele, invocând probleme economice legate de pesta porcină africană.

„Este vorba de o datorie constând din faptul că s-au livrat purcei care apoi nu au mai fost plătiți. Pe lângă această sumă de 221.000 de euro mai este vorba și de o penalitate de un milion de euro. Pe noi ne interesa în primul rând să recuperăm datoria principală, dar Ferma Salcia ne-a ignorat total. Am fost în fermă că să luam porcii, aveam garanție pe purcei dar aceștia nu mai erau. Erau tăiați și vânduți, deși acest lucru nu se putea conform garanției”, ne-a mai precizat avocatul Ionuț Călin.

Fiul lui Liviu Dragnea a pierdut un proces cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. El s-a s-a plâns judecătorilor că a fost amendat abuziv de un agent de la Rutieră.

Totul s-ar fi petrecut în în luna februarie a acestui an, atunci când Dragnea Jr a fost tras pe dreapta în timp ce circula cu autoturismul său pe raza sectorului 1. Din acel moment, lucrurile devin neclare: Dragnea spune că a vrut să coboare din mașină și și-a dat jos centura în timp ce polițistul spune că acesta nu purta centura de siguranță de la bun început. În consecință, Valentin Dragnea  a primit amendă pentru lipsa purtării centurii de siguranță.

Chiar dacă nu a fost vorba de mulți bani la mijloc, Dragnea Jr s-a supărat și și-a pus avocații să dea în judecată poliția, solicitând anularea penalității. Potrivit kanalD, reprezentanții instituției conduse la acea vreme chiar de Carmen Dan, preferata lui Liviu Dragnea, a luat situația în serios și au depus o întâmpinare prin care au arătat că procesul-verbal ”se bucură de prezumția de legalitate și temeinicie, dedusă din încrederea că agentul constataor consemnează faptele pe care le constată, fără alte adăugiri sau denaturări”.

Dragnea Jr a fost nevoit să demonstreze că polițistul a mințit, lucru ușor cam greu ținând cont nu au existat martori iar filmări de la ”locul faptei” nu au existat. Judecătorii l-au citat pe Valentin Ștefan Dragnea în vederea audierii, însă acesta nu s-a prezentat în instanță. În aceste condiții, Dragnea Jr a pierdut procesul și a rămas cu amenda ”la purtător”.

 

Vezi și: Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

EXCLUSIV Majorare de 75%. Guvernul Dăncilă a ‘umblat’ la indemnizațiile foștilor deținuți politic

S-a aflat! Cui ii va rămâne averea Tamarei Buciuceanu-Botez

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare