sursa foto:  Capital.ro

Probleme pentru Ilie Năstase! Pierderi uriașe pentru fostul tenismen

Fostul tenismen Ilie Năstase, aproape de faliment! Acesta apare ca asociat în cel puțin 11 firme din România, însă nouă dintre acestea au fost radiate cu mulți ani în urmă.
Doar două mai sunt active, Reims Beverage SRL și Unicorn Buzz SRL. Înființată în 2016, Unicorn Buzz SRL, deși este încă în funcțiune, nu mai are niciun fel de activitate. Reims Beverage SRL este importatoare de șampanii scumpe: Veuve Clicquot, Moet & Chandon, Dom Perignon, Le Grande Dame si Krug. O afacere deloc profitabilă pe teritoriul României. În 2019, firma lui Năstase a avut încasări de 30.000 de lei și cheltuieli de 64.000 de lei. De aici rezultă o pierdere de 34.000 de lei. Pierderea a fost și mai mare în anul următor: 72.000 de lei, scrie Newsweek.
Ilie Năstase ar fi membru în câteva Consilii de Administrație ale unor companii private, iar sumele primite sunt derizorii: 500 de euro lunar dintr-un CA și 200 de euro dintr-altul. Mai mult, un credit de doar 50.000 de euro, contractat în martie 2009 împreună cu soția sa de atunci, Amalia, pare a fi neplătit nici acum. Creditul apare în continuare ca nestins în Registrul Național de Publicitate Mobiliară.

Vezi și

A izbucnit un scandal uriaș în Poliție! ‘Uite, măi prăpăditule!’, ‘Fugi înapoi la nașul tău și pupă-i ghiulul’, ‘Tu mă ameninți pe mine?’

SURSE Lucian Bode ar urma să dea startul la ‘execuții’! Bogdan Despescu ar avea zilele numărate în fruntea MAI!

Super veste pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare