sursa foto:  realitateaoltului.ro

A izbucnit un scandal uriaș în Poliție! ‘Uite, măi prăpăditule!’, ‘Fugi înapoi la nașul tău și pupă-i ghiulul’, ‘Tu mă ameninți pe mine?’

Dezvăluire Bugetul.ro.Scandal uriaș în Poliția Română! Comisarul-șef Cristian Ghica, fostul șef al Poliției Centrul Vechi, a lansat un atac dur la adresa șefului Poliției Sector 3, comisarul-șef Gabriel Șchiopu, pe care l-a acuzat că nu a respectat perioada de carantinare, când s-a întors din concediul din Franța.

La atacul lui Cristian Ghica a răspuns comisarul-șef Mihai Bărbuțu, în prezent angajat la Curtea Europeană de Conturi, nimeni altul decât „finul lui Șchiopu”.

Bărbuțu l-a numit pe Ghica „prăpădit”, întrebându-l dacă a fost „șef de serviciu”, că-l vede „tare nepriceput”. Fostul șel al Poliției Centrul Vechi a replicat și l-a trimis pe Bărbuțu să-i pupe „ghiulul nașului Șchiopu”.

Vezi și SURSE Lucian Bode ar urma să dea startul la ‘execuții’! Bogdan Despescu ar avea zilele numărate în fruntea MAI!

În discuție a intervenit și Cătălin Vișoiu, fost colaborator al Poliției Române în echipa fostului șef de la Investigații Criminale, Mihai Pitulescu, în prezent pensionat.

Vișoiu l-a întrebat pe Bărbuțu de ce când „nașu Șchiopu” a furat de lângă nu „a luat foc așa”. Mai mult, i-a transmis că în curând nu va mai avea „pe cine linge în c*r”.

Răspunsul lui Bărbuțu nu a întârziat să apară. I-a replicat lui Vișoiu că-l cunoaște, că știe despre autodenunțul său (despre care Bugetul.ro a scris în exclusivitate AICI) și i-a „recomandat” să vorbească civilizat cu el.

„Tu ai ajuns să mă ameninți pe mine?”, i-a replicat Cătălin Vișoiu. „Când înainte îmi pupați mâinile și tu și Schiopu. Sau ați uitat când fa ceati percheziții fără mine și veneati la mine acasă sa va semnez. Și apropo vezi ca atunci sa verificat treaba cu ceasu doar ca respectivul nu avea factura la el”, a continuat el.

Vezi și EXCLUSIV Autodenunț exploziv. Acuze grave la adresa unui șef din Poliție: ‘Evaziune fiscală’

Ulterior, discuția s-a mutat la telefon, după cum a relatat chiar Mihai Bărbuțu.

Bugetul.ro vă prezintă dialogul incendiar dintre actorii prezentați anterior:

Primesc de două zile tot felul de întrebări referitoare la concediul domnului Schiopu (ăla lung, de sărbători, când polițiștii erau la muncă), petrecut, se pare, în străinătate. De bun simt, oamenii se întreabă de ce este la muncă șefu’ sectorului, în condițiile în care la întoarcerea din anumite state, toți ceilalți, prostimea adică, stau 14 zile în carantină.
Neștiind ce să răspund, întreb și eu mai departe, poate răspunde domnul doctor Berechet: este adevărat că domnul Schiopu Gabriel, sefu’ sectorului 3, nu a respectat perioada de carantină?
Este domnul Șchiopu Gabriel mai presus de lege?
Este moral să sancționăm nerespectarea prevederilor legale atunci când noi înșine le încălcăm?
Face cineva ceva in sensul ăsta?
Nope, nu face nimeni nimic!
Între ei, cei de sus, nu va exista nicio ruptură, pentru că toți sunt conștienți că depind de tăcerea celorlalți.
Sau poate oamenii se înșală, iar domnu’ Schiopu a făcut Crăciunul și Revelionul acilea, pe Cocioc, sens în care un comunicat al D.G.P.M.B. i-ar liniști pe cei nevoiți să lucreze cu personajul.”, a fost postarea lui Cristian Ghica, care a încins spiritele.

Mihai Bărbuțu: Uite, măi prăpăditule, unde a fost și când s-a întors Șchiopu. El a revenit pe 8 ianuarie, carantina a început pe 9 ianuarie, la ora 20 https://www.politiadefrontiera.ro/…/i-lista…

Iar înainte de asta, Franța nu era în lista țărilor pentru care trebuia stat în carantină, conform Poliției de Frontieră: https://www.politiadefrontiera.ro/…/i-lista…
Auzi, tu sigur ești coleg cu noi? Comisar șef de poliție? Șef de serviciu? Că te văd tare nepriceput…
Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Numar rezervare: 0UWFV Numar bilet: D9UQ5A Numarul de bilet este valabil pentru toti pasagerii 1. Schiopu Gabriel Detalii pasageri adult 1974) adult Bucuresti Detalii zbor 3h 5m 08:00 23 Dec 2020 (Mie) Otopeni Arpt, Bucuresti Paris 03h 05m 10:05, 23 Dec 2020 (Mie) Ch De Gaulle, Paris Numar zbor 0B1505, operat de Blue Air ERNAEP Paris 2h 50m 09:55, 08 Ian 2021 (Vin) Ch Gaulle, Paris Bucuresti 02h 50m 13:45, 08 lan 2021 (Vin) Otopeni Arpt, Bucuresti Numar zbor 0B1506, operat de Blue Air ElP”
Cristian Ghica: Mihai Barbutu cu „voi” nu am fost coleg niciodată și nici nu am cum sa fiu. E doar o întâmplare că purtam aceeași uniformă (și sper că e doar o problema de timp până se remediază situația asta).
Acum fugi înapoi la nașul tau, Schiopu și pupa-i ghiulul, prapaditule :))
Mihai Bărbuțu: Cristian Ghica , ai grija ce-ti doresti :)))
Cătălin Vișoiu: Salut domn Bărbuț pe mine ma cunoști? Dar când a furat nasu Schiopu de lângă mine de ce nu luai foc asa. De ce nu luați masurile legale? Te revoltei atât asa se apară interlopi între ei. Dar cu siguranță se va termina cu neica nimeni din politie cât de curând nu o sa mai aveți pe cine linge în c*r.
Mihai Bărbuțu: Visoiu Catalin , cum sa nu te cunosc. erai martorul nostru asistent de profesie. Nu mai stiu cine te adusese la noi, Misu Pitulescu, daca nu ma insel. Am citit intr-o replica de-a ta pe aceasta pagina despre chestia cu ceasul. Dupa componenta echipei pe care o spui tu, se intampla prin 2008, cred, pe vrea cand sef era Misu Pitulescu. Ma intreb de ce nu i-ai spus despre asta, ca sunt absolut convins ca Misu nu ar fi tinut un hot la el in serviciu. Nu mai zic ca nu trebuia sa semnezi procesul verbal, sa il anunti pe cel perchezitionat, sa faci plangere la parchet, daca in politie nu ai incredere, etc. Da-mi voie sa am rezerve fata de afirmatiile tale. Mai ales dupa ce iti citesc postarile referitoare la afacerile facute de tine cu alti politisti, afaceri in care acum te autodenunti, insa numai dupa ce afirmi ca partenerul tau de afaceri-politist te-a inselat cu niste bani. Iti mai recomand sa folosesti un limbaj civilizat cand vorbesti cu mine, ok?
Cătălin Vișoiu: Mihai Barbutu tu ai ajuns sa ma ameninți pe mine. Când înainte îmi pupați mâinile și tu și Schiopu. Sau ați uitat când fa ceati percheziții fără mine și veneati la mine acasă sa va semnez. Și apropo vezi ca atunci sa verificat treaba cu ceasu doar ca respectivul nu avea factura la el.
Mihai Barbutu suna ma dacă aveți ceva de spus nu pe net ca eu sunt am fost și voi rămâne BĂRBAT NU CURVA.
Mihai Bărbuțu: Visoiu Catalin , ca sa nu tinem opinia publica cu sufletul la gura, l-am sunat pe Catalin, am discutat ce aveam de discutat. Catalin, mingea la tine 🙂
Precizare: Comisarul-șef Cristian Ghica a fost înlocuit de la șefia Poliției Centrul Vechi în toamna lui 2020, după un scandal uriaș în spațiul public. El a acuzat unii patroni de restaurante din Centrul Vechi al Capitalei beneficiau de protecție din partea șefului Poliției Sector 3, Gabriel Șchiopu. 
Aşa cum am transmis deja în spaţiul public, poliţistul a fost detaşat pe termen limitat, pe perioada verificărilor.

Nu i s-a solicitat, în nicio circumstanţă, să nu întreprindă demersurile legale în situaţia în care sunt constatate fapte de natură penală sau contravenţională”, a transmis Poliția Capitalei, la acea vreme.

Vezi și

SURSE Lucian Bode ar urma să dea startul la ‘execuții’! Bogdan Despescu ar avea zilele numărate în fruntea MAI!

Super veste pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Florin Cîțu, premierul îngropat în datorii! Suma uriașă pe care trebuie să o returneze șeful Guvernului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare