sursa foto:  mediafax.ro

Florin Cîțu, premierul îngropat în datorii! Suma uriașă pe care trebuie să o returneze șeful Guvernului

Premierul României, Florin Vasile Cîțu, are o datorie uriașă. Potrivit ultimei declarații de avere, completate la final de decembrie 2020, ce a fost verificată de Bugetul.ro, Florin Cîțu trebuie să returneze o sumă uriașă. 

Conform declarației de avere completate în calitate de prim-ministru, Florin Cîțu are o datorie de peste 300.000 de euro la ING Bank.

În anul 2007, Cîțu a contractat un credit de 303.000 euro. În mod surprinzător, potrivit documentului verificat de Bugetul.ro, șeful Guvernului nu are un termen scadent, la care să returneze datoria.

În același an în care a făcut creditul la ING, Cîțu și-a achiziționat un apartament de 130 mp, în Sectorul 2 al Capitalei, prin credit.

Cîțu mai deține o cotă-parte de 50% dintr-o casă de locuit, situată în comuna Golești, satul Tulei, județul Vâlcea.

De asemenea, premierul este coproprietar al unui teren forestier de 75 de hectare și al unui hectar de teren arabil, ambele în județul Vâlcea, potrivit aceluiași document.

Florin Cîțu are și bani puși deoparte. Într-un cont deschis la Raiffeisen Bank, premierul are 350.000 de lei.

Totodată, el a împrumutat o persoană cu 30.600 de euro.

În ceea ce privește veniturile sale pe anul 2019, Florin Cîțu a obținut 122.259 de lei ca senator, respectiv 24.944 de lei ca ministru.

Vezi și

Vești importante pentru români: Câți bani trebuie să scoateți din buzunare pentru a obține viza de intrare în Marea Britanie

SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Veste importantă pentru români! Ce se întâmplă cu pensia anticipată de la 1 septembrie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare