sursa foto:  turism-blog.ro

Probleme în Vama Veche! Ce trebuie să știe cei care merg de 1 Mai acolo

Se apropie cu pași repezi mini vacanța de 1 mai și cu siguranță litoralul Mării Negre va fi luat cu asalt de mii de tineri. Probabil stațiunile Vama Veche și Mamaia vor fi din nou neîncăpătoare. În acest context, ministrul Apelor, Ioan Deneş, a merst joi să verifice starea plajelor de pe litoralul românesc. Acesta a declarat că singurele probleme identificate sunt la Vama Veche, unde două porţiuni trebuiau remediate, iar cei care închiriaseră sectoarele respective începuseră deja lucrul.

Ministrul a spus că toate plajele vor fi reverificate până în această seară, iar dacă apar alte probleme, operatorii acelor suprafeţe vor primi un avertisment şi dacă nici până vineri în jurul prânzului nu le remediază, atunci vor fi sancţionaţi.

“Dimineaţă am fost la Vama Veche. Acolo au fost două porţiuni mici, mai trebuiau câteva remedieri. (…) Acolo au fost doi utilizatori care nu au finalizat această amenajare de plajă, dar sper ca până la ora asta şi-au terminat această activitate. Oricum am dispus ca până la ora 18 să se verifice toate plajele inclusiv cele care sunt închiriate către utilizatori, iar dacă până la ora 18 nu finalizează această parte, care este obligaţia dumnealor vor primi avertisment, iar mâine la prânz dacă nu îşi vor finaliza ceea ce am stabilit împreună că trebuie să finalizeze vor primi şi amendă”, a afirmat ministrul, potrivit news.ro.

Citește și…

„Război” între România și o altă țară europeană! Miza? Ridicarea unei fabrici gigant, care va crea mii de locuri de muncă

Proiect bombă înregistrat la Senat: Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare

Vineri intră în vigoare legea! Mii de români vor beneficia de această gratuitate

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare