sursa foto:  twitter.com

Protest în Piaţa Victoriei! Stabilirea pragului de 250.000 de lei pentru abuz în serviciu a scos oamenii în stradă

Piaţa Victoriei din Capitală a fost asaltată de câteva sute de persoane după proiectul adoptat de Senat, privind stabilirea pragului de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu.

 

 

Manifestanţii spun că politicienii ”au indexat furtul” şi au afişat pancarte cu numele senatorilor care au votat proiectul de lege.

Manifestaţia spontană din faţa sediului Guvernului a avut loc la iniţiativa partidelor de opoziţie, iar mobilizarea la protest s-a făcut în special pe reţelele de socializare.

Senatorii au votat! A fost introdus pragul pentru abuzul în serviciu

Protestatarii care s-au adunat începând cu ora 18:00 în piaţa din faţa sediului Executivului reclamă că politicienii ”au indexat furtul” şi că actul normativ care a trecut miercuri de votul Senatului este, de fapt, ”OUG13 indexată cu inflaţia”. Ei spun că actul normativ legalizează abuzul în serviciu şi că prin adoptarea acestuia ”există o nouă eră Dragnea, dar cu alţi actori principali care servesc interesele specifice ale unor grupuri de interese”.

Manifestanţii au adus cu ei pancarte pe care au scris numele celor 78 de senatori care au votat, miercuri, proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.286/2009 privind Codul penal, precum şi a altor acte normative, scrie news.ro

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare