sursa foto:  digifm.ro

PSD, atac devastator la adresa liberalilor: ‘De ce le e frică nu vor scăpa! Vor răspunde pentru tot ce au făcut!’

Partidul Social Democrat (PSD), a declarat că: „Singurul conflict constituțional, domnule Orban, este ca un premier care a patronat furtul din bani publici folosindu-se de pandemie și care a sabotat cu bună-știință sănătatea românilor și nivelul lor de trai, să mai rămână în fruntea guvernului”.

 

„Guvernul PNL ar face orice pentru a rămâne la Palatul Victoria. Singurul conflict constituțional, domnule Orban, este ca un premier care a patronat furtul din bani publici folosindu-se de pandemie și care a sabotat cu bună-știință sănătatea românilor și nivelul lor de trai, să mai rămână în fruntea guvernului! De ce le e frică nu vor scăpa! Vor răspunde pentru tot ce au făcut! Mai întâi politic, prin moțiune, iar apoi penal, după fapta fiecăruia! P.S. Ludovic, să nu uiți să îți completezi CV-ul”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații au reluat o serie de critici la adresa Executivului.

„Au scăpat total de sub control pandemia! Au făcut chermeze în sediul Guvernului! Și-au pus toate neamurile în funcții publice! Au devalizat bugetul României, au dat tun după tun în vreme ce îi țineau pe români închiși în case! Au fraternizat cu interlopii și au devenit apărătorii proxeneților! Au distrus mediul de afaceri autohton! Au prăbușit nivelul de trai al populației și nu au respectat niciuna dintre legile în vigoare”, se mai menționează în postarea PSD.

Guvernul analizează posibilitatea invocării unui conflict juridic de natură constituțională privitor la depunerea unei moțiuni de cenzură în vacanța parlamentară, anunță premierul Ludovic Orban, după ce PSD a depus în Parlament moțiunea „Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”.

Citește și:

Legea a fost promulgată! Se aplică începând cu luna octombrie

Cine sunt greii care se bat pentru mega contractul de construire a bazei NATO de la Câmpia Turzii

EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare