sursa foto:  stiripesurse.ro

EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că Richard Emanuel Gheorghe, zis Richard al lui Rinu sau Piticu’, nu ar fi fost singur în casa unde s-a desfășurat jocul de barbut la finele căruia a fost ucis Florin Mototolea, zis Emi Pian. Mai mult, cei care l-ar fi însoțit pe Richard Rinu ar fi dispărut înainte ca frații lui Emi Pian, Grațian și Ciprian, să fi ajuns la fața locului, dat fiind că respectiva casă are două intrări. Reporterul Bugetul.ro s-a deplasat vineri, 14 august, pe Intrarea Craiovei, strada unde este situat imobilul unde s-a jucat barbut.

Erau mai mulți din clanul Rinu acolo. Richard, copilul ăla, nu a fost singur”, au spus sursele Bugetul.ro.

Intrarea Craiovei și Intrarea Frasinului sunt împânzite cu camere de supraveghere. Pe strada unde este situat imobilul, reporterul Bugetul.ro a identificat nu mai puțin de șase camere de supraveghere. Încă de cum pășești pe Intrarea Craiovei, la numărul 1, dai de o cameră montată pe un bloc.

Vezi și SURSE Se ascut cuțitele între grei! Ce se ascunde în spatele descinderii greșite în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Gavriș nu a vrut să ia polițiștii, a luat jandarmii. I-a întrebat pe frații lui Pian dacă i-au înregistrat pe Vasilescu și pe Berechet’

Casa unde s-a jucat barbut

Și pe Intrarea Frasinului, strada pe unde se mai poate ieși din imobilul unde s-a jucat barbut, am identificat patru camere de supraveghere.

Așadar, ambele intrări, în cazul în care accesul se face dinspre Calea Giulești, sunt înțesate cu camere de supraveghere.

Pe de altă parte, dacă cineva dorește să plece din zonă și să nu fie surprins de camerele de supraveghere de pe cele două străzi, poate alege alte două căi de ieșire. Bugetul.ro vă prezintă în cele două variante în cele ce urmează.

  1. Se poate ieși pe strada Vasile Mohor, care dă în promenada Lacului Morii

  2. Se pot sări garajele care dau în strada Rușetu, iar apoi în Bulevardul Constructorilor

Varianta 1

De unde Intrarea Craiovei se intersectează cu Intrarea Frasinului, pornește Strada Vasile Mohor. Dacă mergi pe această stradă, ajungi la Lacul Morii.

Dacă vrei să scapi de la locul comiterii unei infracțiuni, această zonă este perfectă, dat fiind că e o zonă industrială.

    

Varianta 2

Varianta a doua este un pic mai complicată. Cei care doresc să scape de pe Intrarea Craiovei, fără a fi filmați, trebuie să sară garajele aflate în spatele locuințelor de partea stângă a străzii, cum intri dinspre Calea Giulești.

După ce ai trecut de garaje, lucrurile se simplifică. Din spatele garajelor ajungi pe Strada Rușetu, pe lângă o pizzerie care, în prezent, e închisă.

Din Strada Rușetu ajungi în Bulevardul Constructorilor.

Casa unde a avut loc partida de barbut se poate observa de la garaje

Ce spun anchetatorii

La adresa din București, … sector 6, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns cca. 15-20 de persoane, printre care… În jurul orei (…) în curte au început să vină mai mulți bărbați, întrucât urma să înceapă jocul de barbut, printre aceștia numărându-se și…, însoțit de fiul acestuia -, zis…., adunându-se în cele din urmă cca. 15-20 de persoane. Jocul de barbut s-a desfășurat în casă, fără a exista discuții aprinse sau alte conflicte. În timpul jocului, au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut – …… – datora bani atât victimei (n.red. – Emi Pian), cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe”, se arată în referatul de arestare publicat, prima oră, de Gândul.

Varianta prezentată, în exclusivitate de Bugetul.ro, confirmată de anchetatori

Vezi și SURSE O altă versiune a uciderii lui Emi Pian! Cum ar fi început bătaia: ‘Ce-mi vorbești, mă, mie așa, în nas?’

La trei zile de la uciderea lui Emi Pian, Bugetul.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că Florin Mototolea l-a sunat pe Grațian Pian, pentru a-i cere ajutorul.

Cum Emi Pian nu a fost bun la bătaie, spun sursele Bugetul.ro, el i-a cerut sprijinul fratelui său, Vasile Duduianu, cunoscut drept Grațian Pian. El ar fi sosit la casa din cartierul Giulești și, după ce a fost enervat de Richard al lui Rinu, i-ar fi dat acestuia „doi-trei pumni”, care l-ar fi trimis la podea pe tânărul din Colentina.

Când s-a ridicat, Richard Emanuel Gheorghe ar fi pus mâna pe cuțit și l-ar fi tăiat pe Emi Pian, informează sursele Bugetul.ro.”, dezvăluia Bugetul.ro, la 7 august.

„Persoanele anterior enumerate s-au deplasat cu trei autoturisme în zona Podul Giulești însoțiți de apropriați ai acestora. La locația menționată s-au întâlnit cu și…, plecând înspre destinația indicată de către cel dintâi. Au ajuns după scurt timp (…). unde au parcat în mijlocul străzii autoturismele de mai sus, una în spatele celeilalte. Au coborât din mașini, situația degenerând, culminând cu agresarea cu un cuțit de către (n.red. – Richard) a numitului (n.red. – Emi Pian) și cu decesul acestuia din urmă la spital”, au precizat anchetatorii.

„Potrivit declarației inculpatului din data de …08.2020 coroborată cu procesele-verbale de vizionare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate la imobilele de pe străzile și, după altercația cu…, cel dintâi a fugit până pe str. ….(aflată în continuarea străzii….), unde a fost blocat de către un autoturism de culoare închisă, urmat îndeaproape de un al doilea autoturism de culoare închisă tip break”, se mai arată în referatul de arestare.

”S-a întors și a fugit, însă s-a împiedicat în dreptul porții imobilului cu nr., căzând pe trotuar. A fost ajuns repede din urmă de către (n.red. – posibil Grațian) care a coborât din primul autoturism de culoare închisă și care i-a aplicat peste cap și corp lovituri cu un obiect contondent, posibil topor, precum și cu picioarele. Concomitent, din autoturismul de tip break a coborât … înarmat cu un obiect tăietor înțepător în mâna dreaptă, posibil cuțit, acesta apropiindu-se în fugă de … și aplicându-i la rândul său mai multe lovituri peste corp, cu arma la care am făcut referire anterior, dar și cu picioarele”, mai spun anchetatorii.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost omorât la 4 august, Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect pentru uciderea sa, fiind arestat pentru 30 de zile.

Frații lui Emi Pian, Vasile Duduianu, zis Grațian Pian, și Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, au fost și ei arestați preventiv, pentru 30 de zile, în acest caz, alături de un alt mebru al familiei, fiind acuzați de tentativă de omor.

Vezi și SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare