sursa foto:  realitatea.net

Radu Banciu a răbufnit la adresa lui Tudor Chirilă: ‘Dragă domnule Tudor Chirilă și alți proști ca tine’

Jurnalistul Radu Banciu l-a desființat, pur și simplu, pe Tudor Chirilă, după ce acesta din urmă a făcut apel la oameni să iasă la vot.

Radu Banciu l-a făcut „prost” pe Chirilă și spune că Dreapta nu există în România. În cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, jurnalistul a prezentat marile lovitură pe care ni le-a dat Dreapta românescă.

„L-am văzut astăzi pe Tudor Chirilă. Nu știu care este meseria lui, care e funcția lui, nu-l înțeleg. De ce vine el să le spună oamenilor, pe rețelele de socializare? Nu înțeleg care este menirea lui de-i trimite pe oameni la vot.

Încercând să facem lumină în acest timp de intervenție, de obicei, când sunteți chemați la vot, cei care o fac nu sunt PSD-iștii.

Totdeauna cei care sunt indignați de absența tinerilor la vot, că pe pensionari e mai greu să le strigi „haideți, bă, mocoșiților, la vot”, de obicei, acest gen de apel este făcut de un reprezentant, să zicem, de Dreapta, din societatea civilă, de regulă cunoscut, de regulă un imbecil dintr-ăsta care s-a dus pe un culoar greșit. Vă reamintesc că absolut toți, de la Pleșu, care la un moment dat se gudura pe lângă Traian Băsescu, și toți marii oameni cu notorietate, care au intrat în politică, dar absolut toți s-au fript. Și-au dat seama că au făcut numai prostii, numai prostii.

S-au băgat din prostie, din plictiseală, pentru că nu-i ducea capul. Ca să mă întorc la genul ăsta de personaj, care se adresează aiurea societății, în primul rând, cei care nu se duc la vot nu ascultă, nu se uită la televizor, nu intră pe rețele de socializare. Dacă intră, intră să-njure.

„Eu vreau să-i fac portretul tip al acestui individ”

Eu vreau să-i fac portretul tip al acestui individ. El este, de obicei, de Dreapta, cu ghilimelele de rigoare, că nu există Dreapta în România.

De obicei, îndemnul vine de la unul care este anti-PSD și care consideră că, din cauza absenteismului, ajunge PSD-ul la Putere și d-asta România merge prost.

Noi acum avem un guvern liberal 100% – Guvernul Orban – și care nu a reușit în niciun fel să ne scoată la liman, nici măcar să ne îndrume cetățenește în această pandemie. Dimpotrivă, s-au furat măștile pentru persoanele cu handicap, pentru persoanele cu dizabilități, pentru persoanele nevoiașe. S-a deschis dosar penal la adresa lui Nelu Tătaru și a găștii lui.

Vă imaginați acum unde e România? O țară unde se fură măștile și cornurile copiilor, în aceeași pandemie. Asta este țara unde mergem noi la vot.

Suntem sub un guvern liberal, care n-a făcut absolut nimic. N-a existat Guvern mai tolomac decât ăsta, în istoria României, de 30 de ani! Eu nu zic că-i așa, dar circulă această vorbă. Noi nu suntem conduși de PSD în această degringoladă națională, ci de PNL.

Acum să facem un exercițiu simplu pentru Tudor Chirilă și pentru proștii ca el, că noi, spre deosebire de el și de alți șnapani, am trăit în România 30 de ani. În 1990 a fost ales Ion Iliescu. Da? Ok, pentru că nu ne-am dus la vot sau pentru că s-au dus prea mulți proști la vot. 

În 1992 a fost ales Ion Iliescu, deja începea să i se spună Iliescu Ion. În 1996, după 6 ani de calvar, l-am ales pe prostul ăla de „Țap”. Eram student atunci. Am votat cu două mâini Emil Constantinescu. Eu credeam în naivitatea mea, că atât eram de cinstit și de corect, că pe străzile Clujului, de-a doua zi, nu o să mai fie hârtii.

Eu am crezu că România trece, în 1996, în altă galaxie. Aceeași mizerie. Patru ani mai târziu, în 2000, România rădea de pe fața Pământului, patru ani mizerabili de Convenție Democrată, parcă mai răi decât cei șase ani de Ion Iliescu.

Deci asta a fost, dragă domnule Tudor Chirilă și alți proști ca tine, prima mare lovitură pe care ne-a dat-o Dreapta românească. O lovitură colosală.  Din 2000, au început anii grei și PSD-ul a pus japca pe noi. Au mai fost niște momente în care noi am crezut că așa-zisa Dreaptă poate rezolva problemele, însă intraserăm pe un făgaș greșit.

(…) Acest guvern liberal face cele mai mari bazaconii. A ajuns să fie comparat cu Guvernul Dăncilă, care era considerat cel mai retardat guvern.

Să nu cumva să credeți că, dacă ieșiți duminică la vot, cum vă îndeamnă ăștia, va schimba cumva starea României!

(…) La București, de exemplu, îl avem pe Nicușor Dan. Dar nu pune el mâna pe Primărie. Când bagă cheița acolo, e o mână din spate, mâna aia noduroasă e o mână de liberal, care revendică Primăria Capitalei”, a declarat Radu Banciu, la B1 TV.

Vezi și

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Lumea să se vaccineze. Va fi o mare problemă dacă pe lângă COVID-19, apar și celelalte viroze banale și gripa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare