sursa foto:  realitatea.net

Radu Banciu, ieșire devastatoare la adresa ministrului lui Dragnea: ‘Ar trebui să stea închis într-o cușcă’

Celebrul realizator de la B1 TV, Radu Banciu, a avut o ieșire devastatoare la adresa ministrului lăudat de Liviu Dragnea, pe vremea când acesta din urmă era lider PSD.

Banciu l-a numit, în emisiunea sa, pe Petre Daea, ministrul Agriculturii „analfabet genial”.  Mai mult, realizatorul TV susține că șeful Agriculturii ar trebu „să stea închis într-o cușcă”.

„Nici nu avea cum să facă parte dintr-un guvern dacă îl ducea un pic capul. A fost de la început un analfabet genial acest Petrică Daea. Nici nu știi, când vorbești despre el, dacă mai întâi să spui că e cretin sau că e genial. Pentru că, într-adevăr, acest saltimbanc al politicii noastre și numai al politicii noastre. Un asemenea om ar trebui să stea, undeva, închis într-o cușcă la țară, într-o țară civiliată. Acolo să facă ce știe să facă, să-i distreze pe oameni, de exemplu, sau, din când în când, să se mai plimbe în jur, să mai facă câte-o scamatorie. Ăsta trebuia să fie rolul lui într-o societate normală. Într-o societate bolnavă, ăsta ne conduce”, a spus Banciu.

Vezi și

Atenție, șoferi! Se dau amenzi usturătoare

SURSE Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Schema Kovesi-Iohannis-Birchall

Vești mari! Statul dă bani pentru majorarea salariilor- Cine sunt angajații norocoși

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare