sursa foto:  realitatea.net

Radu Banciu reacționează după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Trump! ‘Viitorul nu sună bine pentru România’

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu omologul său american, Donald Trump, referindu-se mai ales la subiectul renunțării la vizele pentru cetățenii români care vor să călătorească în SUA.

”Viitorul nu sună bine pentru România, în sensul în care specialiștii lui Donald Trump nu au niciun interes să se grăbească se ne ofere nouă aceste vize. România este printre cele cinci state din UE care nu beneficiază de o intrare libera pe teritoriul american, alături de Croația, Bulgaria, Polonia și Cipru. (…) Nu vom obține, așadar, vizele pentru SUA. (…) Evident, americanii nu au niciun motiv să se grăbească, specialiștii lor, cum le spune Donald Trump, știu foarte bine cam ce categorie de cetățean român ar intra în SUA fără viză. Să spunem lucrurilor pe nume”, a comentat Banciu, la B1 Tv.

”Cei care doreau să meargă în SUA, oameni de calitate, ca să muncească, au obținut această viză, nu mai au nicio problemă. Toți cei care au o justificare pentru a călători în Statele Unite nu au nicio problemă în 2019 să obțină viza de la Ambasada SUA la București. Practic, toată lumea bună a României a obținut această viză dacă și-a dorit. Există doar două categorii de personal care nu se încadrează în această categorie, și anume cei care nu și-au dorit să viziteze SUA cu orice preț și cei care n-ar prea avea ce să caute niciodată în viața lor pe teritoriul american. Ăsta este adevăratul motiv pentru care SUA nu ne vor elibera vizele niciodată. Cetățeanul român va sta la coadă până când secolul XXI și numele lui Donald Trump vor dispărea de pe borne și din cărțile de istorie. Și atunci noi tot vom aștepta ziua în care partenerii noștri strategici, marii noștri prieteni americani ne vor lăsa să intrăm liberi pe teritoriul lor”, a mai spus Radu Banciu.

Citește și

Vești proaste pentru angajați! Pentru ce veți fi taxați

SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare