sursa foto:  g4media.ro

Radu Oprea (PSD): De astăzi, domnul premier Cîțu a devenit penal în accepţiunea preşedintelui Iohannis

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea, a spus vineri, la Ploieşti, că premierul Florin Cîţu a devenit „penal” după depunerea denunţului Declic la DNA.

Oprea îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis să aibă asupra acestui subiect ieşiri publice similare celor din trecut.

De astăzi, se pare că domnul premier Cîţu va deveni penal în accepţiunea preşedintelui Iohannis. Ţinem minte cum spunea mai demult că cine are o plângere penală deja este penal pentru că organizaţia Declic ar trebui să depună astăzi (…) plângerea penală pentru faptul că domnul premier Cîţu a folosit resursele guvernamentale pentru campania internă în PNL. (…) Aşteptăm să vedem domnul preşedinte Iohannis cum va acţiona. Nu îl bănuim de dublă măsură. Ne dorim ca domnia sa să trateze lucrurile în mod egal şi să aibă aceleaşi poziţii publice cum le-a avut şi în trecut”, a afirmat Oprea.

Reprezentanţii Comunităţii Declic au depus, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, o plângere penală pe numele premierului Florin Cîţu şi al fostei consiliere de stat Mioara Costin, în legătură cu apariţia în spaţiul public a unui „document” cu antetul Guvernului care s-ar referi la strategia premierului în campania pentru alegerile interne din PNL.

Vezi și

Documente. Clotilde Armand combate ‘știrile false’ cu informații eronate

Polițiștii cer demisia Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR, după declarația lui Dan Barna: ‘Constatăm cu stupoare că este pe altă lume’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare