sursa foto:  bursa.ro

Raed Arafat a intervenit! S-a lămurit situația

Un bărbat a ajuns la Bucureşti în această după-amiază, cu o cursă Ryanair care venea de la Tel Aviv. Bărbatul, care a fost în China acum câteva luni, a fost preluat de echipajele medicale de la Aeroportul Henri Coandă, fiind suspect de coronavirus, virusul ucigaș care face ravagii în lume.

Pasagerul a fost in China acum trei luni, aceasta este informatia pe care o am. Deci nu este cu coronavirus. Confirmati informatia cu cei de la ministerul Sanatatii, a declarat Raed Arafat.

El a fost in China acum foarte mult timp. Daca ai acest virus, perioada de incubatie este de la 5 pana la 12 zile, atunci trebuie sa apara gripa respectiva. Daca a fost acum trei luni, atunci nu are nimic”, a mai afirmat Raed Arafat, într-o declarație acordată jurnalistului Cristian Otopeanu.

Pasagerul s-a plâns că nu se simte bine, iar comandantul aeronavei a alarmat autorităţile sanitare din România şi personalul medical de pe Aeroportul Henri Coandă. Pasagerul a fost dus la Institutul Matei Balș.

Noul coronavirus, care a apărut în China în luna decembrie, a infectat aproximativ 1.300 de persoane în China şi s-a răspândit în mai multe ţări, inclusiv în Franţa, Statele Unite şi Australia, ucigând peste 40 de persoane, arată realitatea.

 

Vezi și

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare