sursa foto:  gandul.ro

Raed Arafat se arată dispus să renunțe oricând la șefia DSU: ‘Nu e nimeni de neînlocuit’

Dr. Raed Arafat, invitat în emisiunea „Culisele statului paralel” de vineri, la Realitatea PLUS, a vorbit despre cine îi va urma în funcția de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dar și despre cum a fost acceptat de români și de România. 

Întrebat dacă este pregătit să dea ștafeta și dacă are și cui să o predea, Raed Arafat a declarat, vineri seară, în exclusivitate, la „Culisele statului paralel”, că „nu este nimeni de neînlocuit”.

„Am pregătit mai mulți, care au crescut lângă mine, sunt lângă mine, alții au plecat în altă parte. (…) Cred că sunt oameni care pot să vină după mine. Și sper să suporte și să fie ca mine, să reziste, și să-și facă treaba.

În final, trebuie să vină persoane tehnice, chiar daca șeful DSU este o numire politică. Trebuie să vină o persoană care să știe foarte bine. (…) Nu e nimeni de neînlocuit”, a declarat șeful DSU, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Raed Arafat a mărturisit, emoționat, că este „convins că (Dumnezeu) mi-a dat în plus, că și eu am dorinta de a face si de a realiza. În România am găsit o țară deschisă și a acceptat ca o persoană din altă parte să facă ceva… Și asta e mare lucru!”, informează realitatea.net

Citește și:

Raed Arafat, despre tragedia de la Lacul Siutghiol: ‘Urgența nu poate fi făcută sub formă de business. Când apare afecerea, sistemul de stat se duce’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare