Raluca Turcan a făcut anunțul- Ce se întâmplă cu pensiile și salariile

Vicepremierul României dă asigurări că există bani de pensii și salarii. Aceasta a declarat la România TV, că, cu siguranță, Guvernul Orban va plăti până la finalul anului toate pensiile și salariile românilor la timp.

Întrebată de Victor Ciutacu dacă există bani de pensii şi salarii până la sfârşitul anului, Raluca Turcan a răspuns: „Da, şi sper să spulberăm acest fakenews că guvernul Orban va tăia. Acest guvern va onora toate cheltuielile. La ministerul Educatiei s-a facut o evaluare să fie plătite salariile, bursele, să fie platite alte cheltuieli de pe umerii ministrului Educaţiei!„.

Vicepremierul a mai dezvăluit, la România TV, că bugetul pe anul acesta a fost votat de parlamentari, chiar dacă actul nu avea semnătura premierului și ministrului Finanțelor. „Bugetul pe anul acesta nu a fost semnat de premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici. Parlamentul României a adoptat un buget care nu avea acele semnături. Ei știau ce sume sunt în buget, dar au cheltuit mai mult decât se putea încasa„, a mai spus Raluca Turcan.

 

Vezi și:Legea a fost promulgată- Ce se întâmplă cu alocațiile începând de la 1 ianuarie

Salariile vor fi majorate- Cine sunt angajații norocoși

Klaus Iohannis a decis- Vești uriașe pentru o categorie de angajați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare