sursa foto:  monitorulbt.ro

Raluca Turcan anunță o nouă strategie de ajutorare a mediului de afaceri: ‘Este nevoie ca de aer de forță de muncă bine calificată’

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a declarat că mulți dintre cei care au trecut pe la conducerea ministerului au ignorat nevoia mediului de afaceri privind asigurarea de forță de muncă bine calificată. 

Raluca Turcan a subliniat importanţa creşterii gradului de ocupare a locurilor de muncă, cu personal bine calificat, arătând că mulţi dintre predecesorii săi de la ministerul de resort au ignorat acest aspect.
Aveţi nevoie ca de aer, ştim, de forţă de muncă bine calificată, iar aici ministerul pe care îl conduc şi-a sumat o responsabilitate sută la sută dedicată ocupării şi creării de locuri de muncă mai bine plătite prin forţă de muncă mai bine calificată. Este un deziderat de care îmi leg acest mandat şi pe care, din nefericire, mulţi oameni în funcţia de ministru al Muncii l-au ignorat. Ştiu că problemele legate de pensii şi de salarii şi de asistenţă socială sunt uriaşe, dar nu putem rezolva acele provocări dacă nu creştem partea de ocupare”, a afirmat Raluca Turcan, informează News.ro.

Vezi și:

Noi vești importante pentru românii care lucrează în străinătate! Raluca Turcan a făcut anunțul: ‘Am făcut un pas important pentru a ne asigura că drepturile sunt recunoscute și respectate’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare