sursa foto:  mytex.ro

Rareș Bogdan a răbufnit la adresa PSD, după incendiul în urma căruia au murit 10 persoane

10 persoane au murit până la această oră în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă, la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. 

În acest context, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, pune tunurile pe Ionel Arsene, șeful CJ Neamț și important lider PSD.

Bogdan spune că Arsene a făcut zero investiții în spital, în ultimii 5 ani.

CORUPȚIA UCIDE!
Pacienți COVID intubați la Terapie Intensiva morți intr-un incendiu devastator la Spitalul Județean din Piatra Neamț. 10 victime pana acum și alte persoane in stare gravă. Un medic care a întervenit sa salveze victimele, ars pe corp in proporție de 80%. Spitalul se afla in subordinea Consiliului Județean Neamț condus de 4 ani si jumătate de pesedistul Ionel Arsene. ZERO investiții in ultimii 5 ani in acest spital. Manageri schimbați ca sosetele. Încă o tragedie in spitalele din Romania, după Colesctiv și incendiul de la Maternitatea Giulești. Parchetul General a trimis 3 procurori cu experiența la fata locului. Sa facă lumina!”, acuză Rareș Bogdan.

Vezi și

EXCLUSIV Avalanșă de asiatici pe piața muncii! Mii de oameni au sosit în România, pentru a umple golurile din industrie

Veste bună pentru mii de români! Voucherele de vacanță din 2019 și 2020 ar putea fi folosite până la finalul anului 2021

Paradisul bogaților la Primăria Cluj-Napoca. Emil Boc, leafă mai mare ca Ludovic Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare